Terug naar de resultaten
Nieuw
Pijlijserstraat 124 in Tilburg 5041 KG

Pijlijserstraat 124

5041 KG Tilburg
Vraagprijs € 185.000,- k.k.

Omschrijving

DE WONING WORDT VERKOCHT VOOR ZELFBEWONING, HET GEBRUIK ALS BELEGGINGSOBJECT IS NIET TOEGESTAAN.

Leuke kluswoning gelegen nabij het centrum van Tilburg. De woning beschikt over drie slaapkamers en een ruime tuin gelegen op het noordoosten. De woning beschikt niet over centrale verwarming maar over een gaskachel op de begane grond. De woning is zeer centraal, maar toch in alle
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1906 Woonoppervlakte 80 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

DE WONING WORDT VERKOCHT VOOR ZELFBEWONING, HET GEBRUIK ALS BELEGGINGSOBJECT IS NIET TOEGESTAAN.

Leuke kluswoning gelegen nabij het centrum van Tilburg. De woning beschikt over drie slaapkamers en een ruime tuin gelegen op het noordoosten. De woning beschikt niet over centrale verwarming maar over een gaskachel op de begane grond. De woning is zeer centraal, maar toch in alle rust gelegen. U woont op steenworp afstand van verschillende voorzieningen zoals winkels, AH XL, scholen, treinstation Tilburg, het nieuwe Spoorpark Tilburg en vele sportvoorzieningen. Het centrum van Tilburg met gezellige terrassen, uitstekende restaurants en sfeervolle cafés vindt u op loopafstand. Tevens bent u snel de stad uit en bereikt u eenvoudig de snelwegen richting zowel Breda, Eindhoven als 's-Hertogenbosch.

Spoorpark Tilburg:

Een uniek stadspark op het voormalige Van Gend & Loos terrein. Uniek vanwege de oorsprong. Het Spoorpark is een combinatie van groen en leisure. Het park biedt verschillende vrijetijdsvoorzieningen. Ruimte voor sport en beweging, een fraaie panoramatoren, gezellige stadscamping en scoutinggroep, bijzondere water beken, kunst en een T-huis waar je na een parkwandeling heerlijk wat kunt drinken en eten. Ook is er voldoende ruimte om te luieren, dit kan onder andere op het grote grasveld en het talud.

Woonoppervlakte: circa 80 m²
Inhoud: circa 290 m³
Perceel: circa 123 m²
Bouwjaar: 1906

Begane grond:

De hal/entree geeft toegang tot de meterkast, trapopgang en woonkamer. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer. Tevens vindt u hier een gaskachel. Aan de achterzijde heeft u toegang tot de keuken. De keuken heeft een eenvoudig keukenblok met een spoelbak. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. Hier vindt u de aansluitingen voor de wasapparatuur en de geiser. Daarnaast heeft u vanuit de bijkeuken toegang tot de badkamer en de toiletruimte. De toiletruimte is voorzien van een staand toilet en een fonteintje. In de badkamer vindt u een douche.

Verdieping:
De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers. De ouderslaapkamer is aan de voorzijde gelegen. De andere twee slaapkamer vindt u aan de achterzijde van de woning. Via een vlizo trap op de overloop is de zolder te bereiken. De zolder biedt veel handige bergruimte.

Tuin:
De woning beschikt over een achtertuin welke is gelegen op het noordoosten. De tuin is voor het grootste gedeelte voorzien van bestrating. Daarnaast vindt u achterin de tuin de vrijstaande stenen berging en de achterom.

Algemeen:
- kluswoning met drie slaapkamers;
- achtertuin gelegen op het noordoosten;
- verwarming via gaskachel, warm water via een geiser;
- gelegen nabij vele voorzieningen zoals centrum, winkels en scholen;
- nabij uitvalswegen richting Breda, Eindhoven en 's-Hertogenbosch;
- de woning wordt verkocht voor zelfbewoning, het gebruik als beleggingsobject is niet toegestaan (kettingbeding);
- bij verkoop zal gebruik gemaakt worden van de “Feitelijk gebruik clausule”;
- het transport dient plaats te vinden bij de door de verkoper aangewezen project notaris.

Tiwos:

Woningen van de Tiwos Tilburgse Woonstichting worden gepasseerd bij notaris de Daamen de Kort van Tuijl Notarissen. Het is in geen gevallen toegestaan om de woning bij een andere notaris te laten passeren.

Het doel van de verkoop van woningen in deze wijk is het klimaat verder te optimaliseren en ervoor zorg te dragen dat er een goede balans is tussen het aantal koop- en huurwoningen. Het is koper daarom niet toegestaan de onroerende zaak geheel of gedeeltelijk te verhuren of in bruikleen af te staan danwel daarop een recht van erfpacht, opstal, vruchtgebruik of rechten van gebruik en bewoning te vestigen. Dit zal door de notaris worden opgenomen als een kettingbeding in het eigendomsbewijs.

De Tiwos Tilburgse Woonstichting attendeert koper uitdrukkelijk op het feit, dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk gebruikt heeft en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over de eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest indien verkoper het verkochte zelf feitelijk zou hebben gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 185.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Eenvoudig Bouwjaar 1906 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg Indeling Woonoppervlakte 80 m² Perceeloppervlakte 123 m² Externe bergruimte 5 m² Inhoud 290 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Warmwater Geiser eigendom Verwarming Gaskachels Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 43 m² (10.0 m bij 4.3 m) Ligging hoofdtuin Noordoost Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Parkeervergunningen Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Rookkanaal Kadastrale gegevens Gemeente Tilburg Sectie N Perceelnummer 17200 Oppervlakte 123 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring