Transparant Makelaars

Hogeschoollaan 231
5037 GC Tilburg
Tel: 013-4676107
info@tm-makelaars.nl
Generaal de Wetstraat 43, 5021 TK Tilburg Huurprijs € 600,- p.m.
Generaal De Wetstraat 43 in Tilburg 5021 TK

Omschrijving

Huurprijs:
€ 600,- per maand excl. g/w/l. Contracten voor nutsvoorzieningen worden op eigen naam afgesloten en betaald samen met de bovenburen.

Entree:
De voordeur aan de straat wordt gedeeld met de bovenburen. In de hal vindt u de voordeur van het appartement.

Appartement:
U betreedt het appartement in de woonkamer. Deze is ca. 16 m² groot en voorzien van een laminaatvloer. Daarnaast vindt u hier een handige vaste kast. Achter de woonkamer vindt u de keuken. Deze heeft een eenvoudig keukenblok met RVS blad en spoelbak met kraan. Ook heeft de keuken een afzuigkap, gas aansluiting en een (nieuwe) laminaatvloer. Daarnaast vindt u in de keuken de kelderkast met veel handige bergruimte. Een portaaltje geeft toegang tot de toiletruimte met staand closet. Vanuit de keuken bereikt u de badkamer. De badkamer is in zijn geheel vernieuwd en volledig voorzien van betegeling. Daarnaast heeft deze een inloopdouche, wastafel en de aansluitingen voor de wasapparatuur. Helemaal achterin de woning is de slaapkamer gesitueerd. Deze is netjes afgewerkt met een (nieuwe) laminaatvloer.

Tuin:
De woning beschikt over een leuke achtertuin gelegen op het noorden. De tuin is alleen in gebruik bij de eigenaar van dit appartement. De tuin is voorzien van een houten berging met elektra (wordt gedeeld met de bovenburen). Tevens vindt u achterin de tuin de achterom welke toegang geeft tot de brandgang achter de woningen.

Aanvaarding:
Per direct.

Inkomenseis & waarborgsom:
Huurder dient een aantoonbaar bruto jaarinkomen te hebben van minimaal € 22.000,-. Indien de woning door twee personen wordt gehuurd dient het bruto jaarinkomen minimaal € 31.500,- te zijn. Daarnaast zal er in de huurovereenkomst een waarborgsom worden opgenomen ter grootte van één maand huur, te weten: € 600,-. Verder is belangrijk om te weten dat de huur voor minimaal 1 jaar is, hierna loopt het contract door met een opzegtermijn van 2 maanden.

Gevraagde gegevens bij interesse:
- Motivatie met hierin minimaal de huidige woon en gezinssituatie;
- Scan / foto van uw legitimatiebewij(s)(zen);
- Inkomens gegevens (3 laatste loonstroken of aangifte inkomstenbelasting);
- Ingevulde en ondertekende werkgeversverklaring(en);
- Verhuurdersverklaring huidige of vorige verhuurder (indien aanwezig).

Algemeen:
- leuk appartement van ca. 48 m²;
- riante (privé) achtertuin gelegen op het noorden (ca. 60 m²);
- appartement nagenoeg overal voorzien van dubbel glas.
- huurprijs € 600,- excl. g/w/l;
- waarborgsom van één maand huur, € 600,-;
- contracten g/w/l worden op eigen naam afgesloten en betaald samen met de bovenburen.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 600,- per maand Waarborgsom € 600,- Aanvaarding Direct Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement benedenwoning Bouwjaar 1954 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 48 m² Externe bergruimte 6 m² Inhoud 140 m³ Aantal kamers 2 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 1e woonlaag Energie Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 60 m² (12.0 m bij 5.0 m) Ligging hoofdtuin Noord Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte