Bedrijfs OG


VERHUUR EN VERKOOP

Uw bedrijfs onroerend goed verdient een goed rendement. Helaas zien we vaak bedrijfs onroerend goed verkommeren dat met een kleine investering wel rendabel is te maken. Schakel Transparant Makelaars in voor de verhuur of de aanpassing van uw pand aan de markteisen. Transparant Makelaars kent de markt.

U overweegt uw pand te verkopen? Dan is het zaak om uw pand zo courant mogelijk te maken; ook hierin is uw Transparant Makelaar een specialist.

KOPEN - HUREN - LEASEN?
Deze afweging heeft u met uw financieel adviseur gemaakt. Met uw Transparant Makelaar inventariseert u uw huisvestingseisen voor de korte – middellange en lange termijn. Uw Transparant Makelaar helpt u in uw besluitvorming.

Of u overweegt een pand aan te kopen. Samen met uw Transparant Makelaar buigt u zich over zaken als  rendement – locatie – marktconforme koopsom of huur – eventueel screening van de huurder. Uw professional staat u ter zijde.

BEHEER
Uw Transparant Makelaar jarenlang ervaring opgebouwd als verhuurmakelaar en was tevens belast met het beheer. Verhuur aan geselecteerde huurders met een adequaat beheer zijn de hoekstenen van een goed rendement. Uw transparantmakelaar vormt de spil tussen de verhuurder/ huurder en onderhoudsbedrijf. Ook is uw Transparant Makelaar in staat de financiële aspecten van de verhuur voor zijn rekening te nemen.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring