Ons Kantoor

Woningen aankoop:
Vertrouwt u ons uw aankoop toe, dan garanderen wij dat u weet wat u koopt. Wij maken uw aankoop transparant. De prijs- kwaliteitsverhouding van het door u gewenste object moet marktconform zijn en bij geringe twijfel over de bouwkundige staat, scha- kelt Transparant Makelaars altijd een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau in.

Ontzorging:
Transparant makelaars gaat verder dan de meeste makelaars. Wij maken gebruik van professionele fotografen, tekstschrijvers, interieuradviseurs, tuinar- chitecten, hoveniers en bedrijven die alles in en om uw woning in orde brengen: van elektra tot stucwerk. Kortom u kunt het verkoopklaar maken van uw wo- ning met een gerust hart aan ons overlaten.

Taxaties:
Transparant Makelaars is in staat om op korte termijn een gedegen transparant taxatierapport op te maken. De rapporten worden door uw hypotheekverstrekker gegarandeerd geaccepteerd.
Uw Transparant Makelaar is immers VastgoedCert - gecerti?ceerd en bovendien lid van de NVM (Neder- landse Vereniging van Makelaars), en voert NWWI gecerti?ceerde woning taxaties uit. Daarnaast zijn wij ook bevoegd bedrijfstaxaties uit te voeren volgens de TMI (Taxatie Meet Instituut) standaard.

Bedrijfs OG:
Uw bedrijfs onroerend goed verdient een goed rende- ment. Helaas ziet Transparant Makelaars vaak bedrijfs onroerend goed onnodig verkommeren, wat met een kleine investering wel renderend is te maken. Schakel Transparant Makelaars in voor de verhuur, verkoop, aankoop of advies op dit specialistische terrein.

Transparant Makelaars

Kantoor Vestiging Transparant Makelaars

Adresgegevens

Hogeschoollaan 231
5037 GC Tilburg
013-4676107
013-4672156
KvK nummer: 66359600
BTW nummer: NL856512011B01