Skip to main content

Goirle – Willem Ruysstraat 10

Verkocht
Koopprijs
€ 435.000,- k.k.
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
137 m2
Perceel oppervlakte
234 m2
Bouwjaar
1973

Omschrijving

Zeer ruime en uitgebouwde 2-onder-1-kapwoning welke is gelegen in de groene wijk “Grobbendonck”. De woning is voorzien van vier slaapkamers en een ruime garage (ca. 18 m²). Op het dak liggen 15 zonnepanelen. Ook heeft de woning een fraai aangelegde en privacy biedende achtertuin welke is gelegen op het oosten. De woning ligt op slechts 5 minuten fietsen van winkelcentrum ”De Hovel”. Hier vindt u diverse voorzieningen zoals winkels, horeca, medisch centrum, cultureel centrum en het gemeentehuis. Daarnaast ligt de woning op loopafstand van het kindvriendelijke ”Grobbendonckpark”. Hier treft u ook een basisschool, een crèche, een kinderdagverblijf en sporthal ”De Haspel”. Door de centrale ligging van de woning is er een goede verbinding met diverse uitvalswegen. Via onder andere de nabij gelegen “Rillaersebaan” bereikt u in korte tijd zowel de wegen naar de omliggende dorpen als de snelwegen richting Breda, Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch. Het centrum van Tilburg is met de fiets in slechts 15 minuten te bereiken. Daarnaast staat Goirle bekend om zijn ligging nabij België en natuur zoals landgoed ”Gorp en Roovert” en de ”Regte Heide”.

Woonoppervlakte: circa 137 m²
Garage: circa 18 m²
Inhoud: circa 507 m³
Perceel: 234 m²
Bouwjaar: 1973
Huur CV-ketel: € 32,26 per maand
Energielabel: B (geldig t/m 06-09-2032)

Begane grond:
Via de hal betreedt u de woning. De hal is betegeld en hier bevinden zich de meterkast en de toiletruimte. De toiletruimte is volledig betegeld en is voorzien van een hangend toilet en fonteintje. Vanuit de hal betreedt u de woonkamer. Deze kenmerkt zich door de prettige lichtinval, aangezien er vanuit drie zijdes licht binnen komt. In de woonkamer is de trapopgang naar de eerste verdieping gesitueerd. Vanuit de woonkamer is de open keuken bereikbaar. De keuken beschikt over een keukenblok in hoekopstelling voorzien van de na volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat, RVS afzuigkap, koelkast, vaatwasser, combi-magnetron en Quooker. Via de keuken bereikt u de aanbouw. Deze ruimte is eveneens voorzien van veel lichtinval en beschikt over vloerverwarming. Vanuit deze ruimte is een inpandige berging bereikbaar. De aanbouw, keuken en woonkamer zijn afgewerkt met een houtlook PVC vloer.

Eerste verdieping:
De overloop op de eerste verdieping verleent toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer en een slaapkamer bevinden zich aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer (ca. 11 m²) is afgewerkt met een laminaatvloer. De twee andere slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning. De grote slaapkamer aan de achterzijde (ca. 13 m²) is afgewerkt met een laminaatvloer. De kleinere kamer (ca. 10 m²) is afgewerkt met vloerbedekking. De badkamer (2012) met neutrale kleuren is voorzien van een zitbad, douche, hangend toilet en dubbele wastafel in meubel.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. De overloop verleent toegang tot de vierde slaapkamer en twee bergingen. In de berging aan de voorzijde bevindt zich de opstelling van de ketel. In de berging aan de achterzijde treft u de aansluitingen voor de wasapparatuur. De slaapkamer is vergroot door het plaatsen van een dakkapel. Deze slaapkamer is afgewerkt met een vinyl vloer. Achter de knieschotten en de verrijdbare opbergboxen treft u extra bergruimte.

Buiten:
De woning beschikt over zowel een voor- als achtertuin. Via de oprit is de garage bereikbaar. De fraai aangelegde achtertuin is grotendeels betegeld en hiermee onderhoudsarm. De sfeervolle tuin is gelegen op het zuidoosten en is via een openbare parkeerplaats achterom bereikbaar. Naast de garage is er ook nog een houten berging voor extra opslag.

Kenmerken:
– ruime 2-onder-1-kapwoning op een goede locatie;
– woning voorzien van vier ruime slaapkamers;
– fraaie achtertuin gelegen op het oosten;
– woning voorzien van 15 zonnepanelen;
– houten kozijnen met HR++ beglazing;
– energielabel B, geldig t/m 06-09-2032;
– ruime garage van ca. 18 m² voorzien van elektra, water en verwarming;
– parkeren op eigen terrein op de oprit voor de woning;
– gunstig gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen;
– CV-ketel wordt gehuurd voor € 32,26 per maand;
– gelegen nabij uitvalswegen richting Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Breda.

Goirle:
Is een bruisend dorp gelegen ten zuiden van Tilburg. Goirle is een gemeente met ruim 20.000 inwoners. Het dorp beschikt over een eigen winkelcentrum, genaamd De Hovel. Tevens zijn er diverse winkels te vinden op de Tilburgseweg en op het Koningsschild. Goirle beschikt over meerdere basisscholen en een middelbare school. Ook is er speciaal onderwijs aanwezig in Goirle. Naast scholen zijn er in het dorp diverse sportvoorzieningen te vinden. Zo zijn er in het dorp twee voetbalclubs (VOAB & GSBW), een tennisvereniging (LTC) en zijn er meerde sporthallen waar zaalsporten beoefend kunnen worden. Het cultureel centrum Jan van Besouwhuis draagt bij aan het culturele klimaat in Goirle. Hier zijn het hele jaar door diverse optredens en daarnaast huisvesten vele verenigingen zich hier. Naast het cultureel centrum zijn er diverse bruisende horecagelegenheden te vinden in het centrum van Goirle. Tevens beschikt Goirle over een prachtige natuur. Denk hierbij aan de Regte Heide, maar ook aan de bossen van Gorp & Roovert.

Plattegronden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 435.000,- k.k.
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg

Bouwvorm

Soort
Eengezinswoning
Soort object
Woonhuis
Bouwjaar
1973
Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
137 m2
Perceel oppervlakte
234 m2
Buitenruimte
0 m2
Inhoud
507 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Voorzieningen
TV kabel, Buitenzonwering, Zonnepanelen

Energie

Energieklasse
B
Isolatie
Dakisolatie, HR glas
Warm water
CV ketel
Verwarming
CV ketel
Ketel
Intergas

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk
Positie
Oost
Oppervlakte
88 m2
Soort
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren

Overig

Energieklasse
B
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Kadastrale gegevens

Gemeente:
Goirle
sectie:
A
Perceelnummer:
1830
Index:
Eigendomssituatie:
Volle eigendom

Transparant Makelaars

Hogeschoollaan 231
5037 GC Tilburg
013-4676107
info@tm-makelaars.nl
KvK nummer: 66359600
BTW nummer: NL856512011B01

Openingstijden

Maandag 8.30 – 17.00
Dinsdag 8.30 – 17.00
Woensdag 8.30 – 17.00
Donderdag 8.30 – 17.00
Vrijdag 8.30 – 17.00
Zaterdag gesloten*
Zondag gesloten

* ’s Avonds en op zaterdag op afspraak geopend.

Interesse?

Neem contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug!