Skip to main content

Taxatie

Transparant Makelaars is in staat om op korte termijn een gedegen transparant taxatierapport op te maken. De rapporten worden door uw hypotheekverstrekker gegarandeerd geaccepteerd. Uw Transparant Makelaar is immers VastgoedCert- gecertificeerd en bovendien lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars).

Transparant Makelaars kan een bedrijfsonroerend goed (BOG) taxatie voor u verzorgen, uitgevoerd volgens het TMI model. TMI staat voor Taxatie Management Instituut en biedt opdrachtgevers de garantie dat het taxatierapport voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden in de markt én dat de waarde juist onderbouwd is. Onze TMI taxateurs staan ingeschreven bij het NRVT (Nationaal register voor taxateurs). De taxaties worden verwerkt binnen het Taxatie Management Systeem en voldoen aan de Taxatierichtlijn Commercieel vastgoed van TMI.

Taxatie woning Tilburg
Woning taxeren Tilburg

Bedrijftaxaties

Transparant Makelaars verzorgt bedrijfstaxaties volgens de strengste normen en beschikt over de nodige ervaring. We staan niet voor niets op de shortlists van verschillende toonaangevende hypotheekverstrekkers. De doorlooptijd van een taxatie is erg kort, wat voor u natuurlijk erg prettig is. Binnen een aantal dagen na de opname van het pand heeft u het taxatierapport binnen.

Taxatie woning aanvragen

Kunnen wij u helpen bij een taxatie? Neem dan contact op met een van onze experts van Transparant Makelaars, zij staan je graag te woord.