Skip to main content

Transparant Makelaars

Transparant Makelaars V.O.F. is een enthousiast team dat wordt geleid door Pieter Reijnen en Gijs van Looij. Pieter is in 2009 gestart met het kantoor. Naarmate de jaren vorderde, groeide het bedrijf en is Gijs van Looij in dienst getreden. Sinds 2016 is Gijs vennoot in het bedrijf.

Zowel Pieter als Gijs hebben ervaring opgedaan bij gerenommeerde makelaarskantoren in Midden- Brabant. Zij worden ondersteund door Tim van Rijswijk en Maartje Mulder. Tim is Assistent Register Makelaar Taxateur (ARMT) en is druk bezig met de volgende stap, namelijk de studie tot Kandidaat Register Makelaar Taxateur (KRMT). Maartje Mulder is onze binnendienstmedewerker. Zij is druk bezig met de opleiding voor Assistent Register Makelaar Taxateur. Tevens volgt Maartje de opleiding tot energiedeskundige, waarmee ze onder andere energielabels mag uitgeven.

Woningen verkoop

Bij verkoop bieden wij u geen loze garanties. Wij garanderen u geen verkoop binnen zeer kort tijdsbestek. Wij garanderen u echter wel dat wij uw woning maximaal onder de aandacht brengen; dat wij u helpen met het verkoopklaar maken van uw woning en desgewenst dit hele proces met een team van deskundigen voor u regelen. Wij ‘‘ontzorgen’’ uw verkoop en garanderen daarmee een maximale opbrengst. De kosten worden vooraf met u besproken en zijn dus transparant.

Woningen aankoop

Transparant Makelaars stelt voor u een persoonlijk marketingplan op, waarin wij de beste strategie voor uw woning bepalen. De presentatie van uw woning vinden wij zeer belangrijk. Transparant Makelaars werkt samen met een professioneel stylingbureau, een professionele fotograaf en een professioneel tekenbureau voor plattegronden. Wij gaan Transparant te werk. Wij rekenen geen opstartkosten, al onze kosten zijn inclusief btw en er worden geen onvoorziene kosten achteraf gerekend. Kortom, u weet waar u aan toe bent door onze Transparante werkwijze.

Taxaties

Transparant Makelaars is in staat om op korte termijn een gedegen transparant taxatierapport op te maken. De rapporten worden door uw hypotheekverstrekker gegarandeerd geaccepteerd.
Uw Transparant Makelaar is immers VastgoedCert – gecertificeerd en bovendien lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), en voert NWWI gecertificeerde woning taxaties uit. Daarnaast zijn wij ook bevoegd bedrijfstaxaties uit te voeren volgens de TMI (Taxatie Meet Instituut) standaard.

Bedrijfs Onroerend Goed

Transparant Makelaars is niet alleen in de woningmarkt actief, maar ook in die van het bedrijfsonroerend goed (BOG). Transparant Makelaars is zowel op het gebied van verhuur, verkoop als taxaties volgens het TMI model actief. Wij zijn geaccrediteerd bij alle grote banken om taxaties uit te voeren.

NVM Excellent status voor Transparant Makelaars

De NVM voert verplichte interne audits uit om de kwaliteit van zijn leden te waarborgen. Hierbij  worden de kantoorprocessen geëvalueerd. De evaluatie richt zich in grote lijnen op: het werven van opdrachtgevers, het matchen van vraag en aanbod, het doen van taxaties en het sluiten van overeenkomsten.
Daarnaast wordt onderzocht hoe het NVM-lid invulling geeft aan de NVM-kernwaarden: integriteit, onafhankelijkheid, transparantie en deskundigheid. Eveneens wordt geanalyseerd hoe de communicatie tussen de medewerkers, de opdrachtgevers en derden verloopt.

Vol trots mogen wij u melden dat de NVM  aan Transparant Makelaar de volgende status heeft toegekend: EXCELLENT met name op het gebied van deskundigheid en communicatie.

Onze makelaars

Pieter Reijnen

Pieter Reijnen

Register Makelaar Taxateur (RMT) / Algemeen Directeur

Gijs van Looij

Gijs van Looij

Register Makelaar Taxateur (RMT) / Directeur Wonen

Tim van Rijswijk

Tim van Rijswijk

Assistent Register Makelaar Taxateur ( ARMT)

Maartje Mulder

Maartje Mulder

Vastgoedadviseur / Energiedeskundige

Carola Keller

Carola Keller

Office
Manager