Skip to main content

Verhuur woning

Transparant Makelaars is naast het verkopen van woningen ook gespecialiseerd in het verhuren. Zowel particuliere als institutionele beleggers behoren tot onze clientèle. Indien u een woning wil verhuren bent u bij ons aan het juiste adres.  Wij zijn geen kantoor dat roept dat ze binnen een week een huurder hebben voor uw woning. Tegenwoordig is het niet heel lastig om een huurder te vinden, echter is het van belang dat de meest geschikte huurder wordt gevonden. De verhalen van slechte huurders zijn ronduit schrijnend te noemen. Vandaar dat Transparant Makelaars op zoek gaat naar de meest geschikte huurder. Hiervoor zal op verschillende punten vooraf gescreend worden.

Woning verhuren makelaar Tilburg
Verhuur je woning in omgeving Tilburg

Transparant

Het begint met een gesprek waarin we uitleggen wat we voor u kunnen betekenen. Tevens zullen we in dit gesprek met u de huurprijs bespreken. In dit gesprek zullen meteen de kosten voor het verhuren van de woning besproken worden. Zo weet u als verhuurder na dit gesprek precies waar u aan toe bent.

De woning zal worden gefotografeerd door een professionele fotograaf. Vervolgens zal de woning op diverse kanalen worden aangeboden, zowel op onze website, Funda als onze sociale media kanalen. Dit doen we om de woning bij zo veel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. Zoals al eerder aangegeven gaan we niet voor de eerste die zich meldt, maar voor de huurder die het beste in het profiel past.

Uitgebreide huurovereenkomst

Zodra de woning online staat gaan we op zoek naar de meest geschikte kandidaten. Zo zal er een duidelijk profiel worden opgesteld waaraan de huurder moet voldoen. Hierbij worden de kandidaat huurders gescreend op diverse aspecten, zoals bijvoorbeeld het inkomen. Wij gaan op zoek naar de huurder die voor u de meeste zekerheid biedt.

Om voor zowel de verhuurder als de huurder duidelijkheid te creëren, wordt er een uitgebreide huurovereenkomst opgesteld. De huurovereenkomst zorgt ervoor dat zowel de verhuurder als de huurder weten waar ze aan toe zijn. Tevens wordt een opleverrapportage opgesteld. In de opleverrapportage wordt aangegeven hoe een woning wordt opgeleverd, zodat bij het opzeggen van de huur hier geen onduidelijkheid over kan ontstaan.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan