Financiering woning

Vaak vallen of staan uw plannen met een juiste financiering. Gaat u naar een bank dan kan deze adviseur u slechts een “eigen hypotheek adviseren.”

Dit geldt niet voor de hypotheek adviseur van Transparant Hypotheken. Deze verkoopt namelijk geen hypotheken maar zoekt binnen uw mogelijkheden naar de beste hypotheek bij alle geldverstrekkers, maar liefst meer dan 50.

Financiering woning kopen Tilburg en omgeving
Financiering woning Transparant Makelaars

Herziening hypotheek

Geld besparen op de woonlasten, wie wil dat nu niet? Veel mensen sluiten aan het eind van het jaar de zorgverzekering over of kijken of ze kunnen besparen op de verzekering van de auto. Veel mensen denken er niet aan te kijken of de maandelijkse lasten voor de hypotheek ook naar beneden kunnen worden bijgesteld. In veel gevallen kan er maandelijks geld bespaard worden op de hypotheeklasten. U komt namelijk in veel gevallen in aanmerking voor rentekorting als de hypotheekschuld kleiner is dan de marktwaarde van de woning. Dit is het geval wanneer u al heeft afgelost op de hypotheek of wanneer uw woning meer waard is geworden.

De woningmarkt zit al jaren in een stijgende lijn. De kans dat uw woning overwaarde heeft, is aanzienlijk groot. Dit betekent, dat de kans dus ook zeer groot is, dat u in aanmerking komt voor rentekorting.

Hypotheekadviseur is geen verkoper

Met recht noemen we onze hypotheekadviseur een adviseur en geen verkoper. Onze hypotheekadviseur adviseert u graag over uw mogelijkheden. Een eerste oriënterend gesprek, onder het genot van een kopje koffie, kost u niets. Mocht u de voorkeur geven aan een skype of Facetime advies dan kan dit natuurlijk altijd.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan