Skip to main content

Financiering woning

Bij het kopen van een woning hoort vaak het afsluiten van een hypotheek. Een hypotheekverstrekker kan u een lening geven waarmee u een woning kunt kopen. Maar bij welke hypotheekverstrekker kunt u het beste uw hypotheek afsluiten en wat is in uw situatie belangrijk? Transparant Makelaars werkt samen met externe financiële adviseurs die  u wegwijs kunnen maken in de complexe hypotheekwereld. Het kiezen van de juiste hypotheek is belangrijk. Met meer dan 90 aanbieders, zoals banken, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen en ruim 500 hypotheekvarianten, is er keus genoeg. Iedere situatie vereist een andere hypotheek. Denk hierbij aan een hypotheek voor een starter of een hypotheek voor een ZZP’er met een eigen huis. De situatie van iedereen is anders, dus iedereen verdient daarom een persoonlijke aanpak.

Financiering woning Transparant Makelaars

Onafhankelijk en deskundig advies

Met een onafhankelijk en deskundig advies, dat bovendien volledig gratis is. Met dit gedegen advies kunt u goed voorbereid de woningmarkt op. Het is namelijk belangrijk om te weten wat uw leencapaciteit is voordat u een bod gaat uitbrengen op een woning.

Aanpassen of oversluiten hypotheek

Naast het afsluiten van een nieuwe hypotheek kan een hypotheekadviseur u helpen bij het aanpassen van uw bestaande hypotheek, het oversluiten van een hypotheek en het financieren van een verbouwing. Ook hier wordt gekeken wat in uw situatie het beste voor u is.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan