Skip to main content

NVM Nieuwbouwspecialist

Nieuwbouw van woningen vraagt kennis van de markt en van de lokale of regionale woonwensen. Bouwen waar behoefte aan is, zorgt op de lange termijn voor stabiliteit op de woningmarkt. Transparant Makelaars beschikt over deze kennis en heeft zich als NVM-nieuwbouwspecialist toegelegd op de nieuwbouwmarkt in de volle breedte. Of u nu aan het begin van een woningbouwproject staat, of er middenin zit, Transparant Makelaars kan u in iedere fase voorzien van ondersteuning en begeleiding.

NVM nieuwbouwspecialist Transparant Makelaars
Transparant Makelaars Tilburg

Belangrijke schakel tussen u en woningzoekers

Transparant Makelaars beschikt over een ruime praktijkervaring met marktanalyses, gedegen advies en ondersteuning bij de afzet van nieuwbouwwoningen. Als schakel tussen particulieren en projectontwikkelaars, weet de Transparant Makelaars de woonwensen uit de markt te vertalen naar een onderbouwd advies en concrete producten.

Transparant Makelaars adviseert niet alleen over de grootte en indeling van de woning, de verwachte verkoopwaarde en de aantallen waaraan vanuit de markt behoefte is, maar ook over het verkoopproces, het genereren van leads voor uw project en het contracteren van kopers.

Ruime praktijkervaring aangetoond

Transparant Makelaars heeft als één van de zes kantoren in Tilburg als NVM-nieuwbouwspecialist ruime praktijkervaring aangetoond en een kennistest afgelegd die door de NVM is opgesteld.

Neem vrijblijvend contact op