Skip to main content

Waardebepaling

Voordat je je woning verkoopt is het belangrijk om te weten welke prijs je voor je woning kan vragen. Een goede manier om hierachter te komen is een waardebepaling. Maar wat is nu eigenlijk een waardebepaling en hoe gaat dit in zijn werk?

Gratis waarde bepalen woning Tilburg

Wat is een waardebepaling?

Een waardebepaling is een vrijblijvend advies over de waarde van je woning. Anders dan bij een taxatie kun je met een waardebepaling geen hypotheek aanvragen. Het grote verschil is dat een taxatie vaak geld kost, terwijl een waardebepaling bij ons altijd gratis is. Het proces kan je wel met elkaar vergelijken. Voor we langskomen hebben we al een gepersonaliseerd plan opgesteld. We hebben ons huiswerk gedaan en weten precies het woonoppervlak en de inhoudelijke ruimte van het huis. Als we op bezoek zijn, lopen we een rondje door en om het huis om naar alle details en afwerkingen te kijken. Aan de hand van deze factoren en recente transacties in de buurt komen we tot een waarde. Hierbij krijg je ook meer informatie over hoe wij te werk gaan, natuurlijk geheel vrijblijvend.

Gratis waardebepaling

Benieuwd geworden naar een waardebepaling? Neem dan contact op met een van onze experts van Transparant Makelaars. Zij staan je graag te woord.

Vragen over onze waardebepaling?