Skip to main content

Gilze – Hazeleger 7

Verkocht
Koopprijs
€ 320.000,- k.k.
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
121 m2
Perceel oppervlakte
141 m2
Bouwjaar
1974

Omschrijving

Leuke en instapklare tussenwoning gelegen in een kindvriendelijke buurt nabij het centrum van Gilze. De woning heeft twee zeer ruime slaapkamers en een riante tuin gelegen op het zonnige westen. De mogelijkheid bestaat om extra slaapkamers te creëren. De straat aan de voorzijde is zeer rustig met alleen bestemmingsverkeer. Daarnaast heeft u de mogelijkheid uw auto op eigen terrein te parkeren. De woning is centraal gelegen op loopafstand van scholen en het gezellige centrum van Gilze. Het centrum heeft vele voorzieningen zoals winkels, sportverenigingen, restaurants en natuur. Ook staat Gilze bekend om haar actieve verenigingsleven. Met de auto bereikt u in korte tijd Tilburg als ook de snelwegen richting Breda, Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch.

Woonoppervlakte: circa 121 m²
Perceel: 141 m²
Inhoud: circa 380 m³
Bouwjaar: 1974

Begane grond:
De hal/entree geeft toegang tot de toiletruimte, trapopgang, meterkast en woonkamer. De toiletruimte is betegeld en voorzien van een hangend toilet. De zeer ruime woonkamer is uitgebouwd aan de achterzijde en voorzien van openslaande tuindeuren. Het zitgedeelte vindt u aan de achterzijde van de woning. De gehele woonkamer is voorzien van een zeer mooie houten visgraat vloer en strak stucwerk op de wanden en het plafond. In het plafond zijn daarnaast op verschillende plaatsen inbouwspots aanwezig. De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. De moderne keuken heeft een keukenblok in rechte opstelling en een kastenwand. De keuken is voorzien van veel gemakken. Zo vindt u hier een 6-pits gasfornuis met oven, afzuigkap, vaatwasser, RVS spoelbak, koelkast en een vriezer. Zowel de hal als de keuken zijn voorzien van een mooie donkere tegelvloer.

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot de slaapkamer en de badkamer. De zeer ruime slaapkamer (ca. 20 m²) is gelegen aan de achterzijde van de woning. De kamer is uitstekend afgewerkt met een houten vloer en stucwerk op de wanden en plafond. In het plafond zijn inbouwspots aanwezig. Ook beschikt de kamer over airconditioning en een riante vaste kast met schuifdeuren. De mogelijkheid bestaat om van deze kamer twee aparte slaapkamers te maken. Om hier een idee van te geven hebben we van deze optie een extra plattegrond toegevoegd. De zeer grote en luxe badkamer geeft u het ultieme wellness-gevoel. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een groot rond ligbad (whirlpool) met televisie, een dubbele wastafel in meubel, een hangend toilet, designradiator en een inloopdouche. Tevens vindt u de aansluitingen van de wasapparatuur netjes weggewerkt in kasten. Ook hier is het plafond voorzien van inbouwspots.

Tweede verdieping:
Ook deze verdieping is via een vaste trap bereikbaar. Deze open ruimte (ca. 20 m²) is verwarmd en voorzien van een laminaatvloer en twee dakramen. Deze verdieping biedt volop mogelijkheden. Zo kan hij uitstekend dienen als bijvoorbeeld slaapkamer of kantoorruimte. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om hier twee slaapkamers te creëren door het plaatsen van een dakkapel.

Tuin:
De woning beschikt zowel over een voor- als achtertuin. De voortuin is voorzien van bestrating en biedt eventueel plaats voor de auto. Ook bevindt zich hier de stenen berging welke is voorzien van elektriciteit, water en verwarming. Daarnaast vindt u hier de CV-ketel (Intergas, 2007). De ruime achtertuin is gelegen op het zonnige westen en biedt veel privacy. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating en een plantenborder. Achter in de tuin is een sfeervolle overkapping geplaatst met een open bergruimte. Onder de overkapping is voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een loungeset of tuintafel.

Kenmerken:
– de woning is per direct beschikbaar;
– woning voorzien van twee zeer ruime slaapkamers;
– mogelijkheid tot het creëren van extra slaapkamer(s);
– riante achtertuin gelegen op het zonnige westen;
– de woning is voorzien van energielabel C (13-08-2028);
– uitgebouwde woonkamer met openslaande tuindeuren;
– de woning is voorzien van kunststof kozijnen;
– gelegen aan een verkeersarme straat;
– parkeerplaats direct voor de deur op eigen oprit;
– gelegen nabij het centrum van Gilze met vele voorzieningen;
– gelegen nabij uitvalswegen richting Tilburg, Breda, Eindhoven & Den Bosch.

Plattegronden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 320.000,- k.k.
Status
Verkocht
Oplevering
Direct

Bouwvorm

Soort
Eengezinswoning
Soort object
Woonhuis
Bouwjaar
1974
Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
121 m2
Perceel oppervlakte
141 m2
Buitenruimte
0 m2
Inhoud
380 m3

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Voorzieningen
TV kabel, Buitenzonwering, Airconditioning, Dakraam

Energie

Energieklasse
C
Isolatie
Dubbelglas
Warm water
CV ketel
Verwarming
CV ketel
Ketel
Intergas

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk
Positie
West
Oppervlakte
56 m2
Soort
Aangebouwd steen

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren, Op eigen terrein

Overig

Energieklasse
C
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Kadastrale gegevens

Gemeente:
Gilze & Rijen
sectie:
L
Perceelnummer:
3101
Index:
Eigendomssituatie:
Volle eigendom

Transparant Makelaars

Hogeschoollaan 231
5037 GC Tilburg
013-4676107
info@tm-makelaars.nl
KvK nummer: 66359600
BTW nummer: NL856512011B01

Openingstijden

Maandag 8.30 – 17.00
Dinsdag 8.30 – 17.00
Woensdag 8.30 – 17.00
Donderdag 8.30 – 17.00
Vrijdag 8.30 – 17.00
Zaterdag gesloten*
Zondag gesloten

* ’s Avonds en op zaterdag op afspraak geopend.

Interesse?

Neem contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug!