Skip to main content

Aanhuur & Aankoop

Het vinden van een geschikte bedrijfslocatie is niet altijd gemakkelijk. Transparant Makelaars kan u begeleiden met de aankoop en / of aanhuur van een bedrijfspand. We bespreken samen de wensen en mogelijkheden en gaan vervolgens op zoek naar het geschikte pand.

Aanhuur bedrijfspand Tilburg en omgeving

Oriënterend gesprek

Tijdens een oriënterend gesprek zal de bedrijfsmakelaar samen met u de wensen bespreken. Hierbij wordt gekeken naar het type bedrijf en welke bedrijfsruimte hierbij hoort. Naast het type ruimte is ook de locatie belangrijk. Een distributiecentrum dient bijvoorbeeld dicht bij de ontsluitingswegen gevestigd te zijn en een winkel dient juist een zichtlocatie te hebben. Zodra het wensenlijstje bekend is gaat de bedrijfsmakelaar op zoek naar een geschikt pand voor de klant.

Geschikt pand

Zodra een geschikt pand is gevonden zal de bedrijfsmakelaar meegaan met de bezichtiging en de klant van advies voorzien. Mocht het pand aan alle wensen voldoen zal de bedrijfsmakelaar u bijstaan in de onderhandelingen. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de huurprijs of de koopsom, maar ook naar de voorwaarden. Wanneer het tot een deal komt zal de bedrijfsmakelaar de huur-/koopovereenkomst controleren op eventuele fouten en vervolgens deze samen met u doornemen. Bij de oplevering van het pand zal de bedrijfsmakelaar ook aanwezig zijn om te controleren of alles in de afgesproken staat wordt opgeleverd.

Vraag vrijblijvend een oriënterend gesprek aan