Skip to main content

Tilburg – Aphroditestraat 83

Prijs
€ 250.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bedrijfsruimte oppervlakte
163

Omschrijving

Het betreft een representatief bedrijfspand gelegen aan de Aphroditestraat 83 te Tilburg op industrieterrein Vossenberg I. Het pand is centraal gelegen met een uitstekende ontsluiting op de N261 (Tilburg-Waalwijk) en de A58 (Breda-Eindhoven). Het pand heeft een royale bedrijfsruimte, twee kantoren, kantine met pantry, toiletruimte en een ruime bergzolder. Op het afgesloten buitenterrein vindt u daarnaast twee eigen parkeerplaatsen.

Vraagprijs: € 250.000,- k.k.

Maandelijkse kosten VVE: ca. € 151,20

Ligging:
Het object is gelegen op bedrijventerrein Vossenberg I in het noordwestelijke deel van Tilburg. Het bedrijventerrein bestaat uit een rijke variatie aan bedrijven. In de directe omgeving zijn enkele vergelijkbare bedrijfscomplexen gelegen alsmede grote ketens als Hornbach, Praxis, Karwei, Bo-rent, Mc Donalds en verschillende keukenzaken. De ontsluiting van en naar het pand zijn goed te noemen en staan via de Burgemeester Letschertweg in verbinding met de N261 (Tilburg-Waalwijk) en de A58 (Breda-Eindhoven).

Oppervlaktes:
Bedrijfshal: ca. 123 m²
Kantoren: ca. 13 m² & 27 m²
Opslagzolder: ca. 50 m²
Kantine: ca. 16 m²

Begane grond:
U betreedt het pand via de entree op de begane grond. Vanuit hier heeft u toegang tot de meterkast, toiletruimte, kantoor en de kantine. De toiletruimte is betegeld en voorzien van een staand toilet, urinoir en een fonteintje. Het kantoor op de begane grond is afgewerkt met vloerbedekking en heeft een systeemplafond met inbouwspots. Vanuit het kantoor heeft u toegang tot de hal. Ook de kantine heeft vloerbedekking en een verlaagd plafond met verlichting. Daarnaast heeft de kantine een keukenblok met elektrische kookplaat, RVS spoelbak en een koelkast. Ook vanuit de kantine heeft u toegang tot de hal. De ruime hal heeft een betonvloer en veel verlichting aan de plafonds. Via een grote overheaddeur heeft u toegang tot het buitenterrein. Tevens heeft u vanuit de hal via een stalen trap toegang tot de verdieping.

Verdieping:
Hier vindt u de tweede kantoorruimte en de opslagzolder. De kantoorruimte is afgewerkt met een laminaatvloer en een systeemplafond. De opslagruimte is voorzien van TL-verlichting en geeft via deuren toegang tot de hal (op hoogte).

Parkeren & bereikbaarheid:
Op het terrein vindt u twee eigen parkeerplaatsen. Het terrein is goed bereikbaar en toegankelijk vanaf twee kanten via een afsluitbare inrit.

Bestemming:
Een potentiële koper is zelf verantwoordelijk dat het voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan.

Verkoopvoorwaarden:
Wij bieden het object aan op basis van onder meer de volgende voorwaarden. De kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht zijn voor rekening van de koper en de koper heeft daarom het recht om de notaris te kiezen. Er zal een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen worden in de koopovereenkomst. Deze dient binnen een door verkoper nader te bepalen tijd na ondertekening van de koopovereenkomst door koper gestort te worden bij de door hem gekozen notaris. Tevens zal gebruik gemaakt worden van de “Feitelijk gebruik” clausule.

Plattegronden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 250.000,- k.k.

Bouwvorm

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Jaar
2000

Oppervlakten en inhoud

Totale vloeroppervlakte
123 m2

Omgeving

Liggingen
BEDRIJVENTERREIN
Parkeerpl. niet overdekt
2
Parkeerpl. overdekt
0

Transparant Makelaars

Hogeschoollaan 231
5037 GC Tilburg
013-4676107
info@tm-makelaars.nl
KvK nummer: 66359600
BTW nummer: NL856512011B01

Openingstijden

Maandag 8.30 – 17.00
Dinsdag 8.30 – 17.00
Woensdag 8.30 – 17.00
Donderdag 8.30 – 17.00
Vrijdag 8.30 – 17.00
Zaterdag gesloten*
Zondag gesloten

* ’s Avonds en op zaterdag op afspraak geopend.

Interesse?

Neem contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug!