Skip to main content

Tilburg – Daendelsstraat 40A

Prijs
€ 450.000,- k.k.
Status
Verkocht

Omschrijving

Deels verhuurd en zeer interessant beleggingsobject gelegen in de gewilde wijk “Armhoef”. Het pand is momenteel ingericht als dubbele praktijkruimte op de begane grond en een bovenwoning. Een deel van de praktijkruimte op de begane grond en de bovenwoning zijn momenteel verhuurd. De huur van de praktijkruimte beneden is eventueel opzegbaar. De praktijkruimte is verdeeld in meerdere behandelkamers maar de indeling hiervan kan eenvoudig aangepast worden. Op de begane grond zijn daarnaast een separate toiletruimte en een keukentje aanwezig. De bovenwoning beschikt over twee slaapkamers en een ruim dakterras gelegen op het zonnige zuidoosten. Ook is er een buitenom bereikbare garage aanwezig (ca. 14 m²). Doordat de woning is gelegen nabij het centrum van Tilburg vindt u diverse voorzieningen zeer dichtbij. In de nabije omgeving vindt u onder andere het Wilhelminakanaal, De Piushaven, De Spoorzone, natuurgebied Moerenburg en diverse andere voorzieningen zoals winkels en scholen. Ook is de woning uiterst gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen naar zowel Breda, Eindhoven als ‘s-Hertogenbosch.

Totale oppervlakte pand: circa 165 m²
Praktijkruimte begane grond: circa 95 m²
Bovenwoning: circa 70 m²
Garage: circa 14 m²
Dakterras: circa 20 m²
Inhoud: circa 623 m³
Perceel: 126 m²
Bouwjaar: 1931

Huurprijs bovenwoning: € 850,- per maand (incl. g/w/l)
Huurprijs gedeelte praktijkruimte: € 500,- per maand (excl. g/w/l)

Bestemming:
Het bestemmingsplan laat toe dat het pand volledig gebruikt mag worden als één woonhuis. Ook kan de huidige indeling van praktijkruimte (zorg- & dienstverlening) en bovenwoning mag natuurlijk gehandhaafd blijven. Een splitsing in een beneden- en bovenwoning is helaas niet toegestaan.

Praktijkruimte begane grond:
De beneden verdieping is te betreden via twee verschillende ingangen. De hoofdingang is momenteel aan de zijkant van het pand gelegen. De begane grond is verdeeld in meerdere behandelkamers. Echter kan deze indeling eenvoudig aangepast worden. Ook zijn er op de begane grond een separate toiletruimte en een keukentje aanwezig. Buitenom is er daarnaast toegang tot de aangebouwde garage (ca. 14 m²). Eventueel is de garage ook inpandig bereikbaar te maken. Een deel van de praktijkruimte is momenteel verhuurd voor € 500,- per maand (excl. g/w/l).

Bovenwoning:
De gang geeft toegang tot alle ruimtes van de woning. De woonkamer (ca. 18 m²) is gelegen aan de voorzijde en is netjes afgewerkt met een houten vloer. Daarnaast vindt u in de woonkamer een handige vaste kast. De slaapkamer (ca. 17 m²) is gelegen in het midden van de verdieping en heeft een laminaatvloer. De keuken heeft een keukenblok in hoekopstelling en een zeer ruimte vaste kast met schuifdeuren. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, RVS afzuigkap, RVS spoelbak en veel kastruimte. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douchecabine, wastafel, toilet en een design radiator. Aan het uiteinde van de gang heeft u via een deur toegang tot het dakterras dat is gelegen op het zonnige zuidoosten. De tweede verdieping betreft een open ruimte die uitstekend te gebruiken is als tweede slaapkamer. Deze verdieping is voorzien van een dakkapel en een vaste kast. De bovenwoning is momenteel verhuurd voor € 850,- per maand(incl. g/w/l)

Kenmerken:
– zeer interessant beleggingsobject deels in verhuurde staat;
– ruime bovenwoning met twee slaapkamers en dakterras;
– gebruik als één volledige woning is toegestaan in bestemming;
– buitenom bereikbare garage van ca. 14 m²;
– gelegen in een zeer kindvriendelijke buurt nabij het centrum;
– gelegen nabij natuurgebied Moerenburg en het Wilhelminakanaal;
– gelegen nabij uitvalswegen richting Breda, Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch.

Natuurgebied Moerenburg:
Landschapspark Moerenburg is voor veel Tilburgers bekend terrein, gelegen tussen het Wilhelminakanaal, de spoorlijn Tilburg-Boxtel, de Burgemeester Bechtweg en de snelweg A65. In dit buitengebied, vlakbij de Piushaven, wordt veel gefietst en gewandeld. Het kenmerkt zich dan ook door open weilanden, bomen, waterplassen en een agrarisch gebied met historische boerderijen. Moerenburg versterkt de kwaliteit van de aangrenzende stedelijke ontwikkelingen zoals de ontwikkeling van de Piushaven. Voor de direct aangrenzende woonwijken Jeruzalem en Armhoefse Akkers is Moerenburg de achtertuin. Een uitstekende plek om te recreëren dat is Landschapspark Moerenburg! Naast het versterken van de groenfunctie, is de gemeente Tilburg hard bezig om in dit gebied ook een stukje historie en cultuur terug te brengen. Moerenburg heeft binnenkort dus nog meer te bieden.

Plattegronden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 450.000,- k.k.

Bouwvorm

Hoofdbestemming
Belegging
Jaar
1931

Oppervlakten en inhoud

Omgeving

Liggingen
IN_WOONWIJK
Parkeerpl. niet overdekt
0
Parkeerpl. overdekt
0

Transparant Makelaars

Hogeschoollaan 231
5037 GC Tilburg
013-4676107
info@tm-makelaars.nl
KvK nummer: 66359600
BTW nummer: NL856512011B01

Openingstijden

Maandag 8.30 – 17.00
Dinsdag 8.30 – 17.00
Woensdag 8.30 – 17.00
Donderdag 8.30 – 17.00
Vrijdag 8.30 – 17.00
Zaterdag gesloten*
Zondag gesloten

* ’s Avonds en op zaterdag op afspraak geopend.

Interesse?

Neem contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug!