Skip to main content

De waardevolle weken

Vorig jaar oktober is ruim 10% (!) van de, in 2020 verkochte woningen in Tilburg, verkocht. Dat zijn circa 51 woningen meer dan het maandelijks gemiddelde van ditzelfde jaar.

Profiteer nu gelijk mee van de waardevolle weken en vraag een gratis waardebepaling aan voor uw woning. Wij nemen graag de tijd voor u en voorzien u daarbij van waardevol advies over de woning. Door het contactformulier in te vullen vraagt u automatisch een geheel vrijblijvende waardebepaling aan. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak!

9,8

Met meer dan 200 beoordelingen.

Gratis waardebepaling

Een waardebepaling, wat is dat nu eigenlijk?

De naam verklapt het eigenlijk al, maar toch legt Jip Donders van Transparant Makelaars het even voor je uit: “Een waardebepaling is een vrijblijvend advies over de waarde van je woning”, vertelt hij. Transparant Makelaars doet per jaar zo’n 600 taxaties en 300 waardebepalingen. Het makelaarskantoor uit Tilburg heeft dan ook heel veel ervaring “Anders dan bij een taxatie kun je met een waardebepaling geen hypotheek aanvragen. Het grote verschil met een taxatie is dat die vaak geld kost, terwijl een waardebepaling altijd gratis is. Dit komt doordat er bij een taxatie een officieel rapport moet worden gemaakt, het maken van zo’n rapport is een tijdrovend proces. Een waardebepaling is vooral handig voor mensen die van plan zijn om hun huis te verkopen, omdat ze dan meteen weten wat ze kunnen vragen.”

Hoe verloopt een waardebepaling bij Transparant Makelaars?

Jip: “Het proces van een waardebepaling kun je vergelijken met het proces van een taxatie. Voor we langskomen hebben we al een gepersonaliseerd marketingplan opgesteld. We hebben ons huiswerk gedaan en weten precies het woonoppervlak en inhoudelijke ruimte van de woning. Als we op bezoek zijn, lopen we een rondje door en om de woning om naar alle details en afwerking te kijken. Aan de hand van deze factoren en recente transacties in de buurt komen we tot een prijs. Aan het einde van de rit laten we mondeling weten wat de woning waard is. Tijdens dit gesprek vertellen we ook wat onze courtage is en hoe we te werk gaan. Natuurlijk is dit alles geheel vrijblijvend.”

Wat onderscheid ons van anderen?

“Voor we komen hebben we ons huiswerk al gedaan”

Waarin onderscheid Transparant Makelaars zich ten opzichte van anderen?
“Wij gaan niet voor de snelste of meeste verkopen maar voor een optimale klanttevredenheid, door het halen van het maximale resultaat. Dit betekent dat een woning bijvoorbeeld wat langer te koop staat, maar dat we uiteindelijk wel de allerbeste verkoopprijs kunnen realiseren. Wij zullen iedereen toelaten tot de woning. Wij stoppen niet na 10 bezichtigingen met het inplannen van afspraken.  Jip voegt daaraan toe: “Wij geven altijd een realistisch beeld van de waarde van een woning, onderbouwd met referentieobjecten. De prijs baseren wij niet op wat de potentiële verkoper zelf denkt dat een woning waard is.”

Vooraf doet Transparant haar huiswerk; het woonoppervlak en de inhoudelijke ruimte zijn bekend. Tevens wordt er gekeken naar recente aankopen in de buurt. Met een waardebepaling kun je geen hypotheek aanvragen; met een taxatie wel.

Waarom een waardebepaling aanvragen?

Wanneer je een waardebepaling aanvraagt bij Transparant Makelaars sla je meerdere vliegen in een klap. “Mochten de huiseigenaren toch beslissen om klant te worden, dan weten ze (kosteloos) de waarde. Onze werkwijze en onze courtage zijn dan ook bekend. Een betere kennismaking is er eigenlijk niet”, aldus Jip.

Weten wat jouw woning waard is?

Benieuwd geworden naar een waardebepaling? Neem dan contact op met de experts van Transparant Makelaars, zij staan je graag te woord.

Gratis waardebepaling woning Tilburg