Skip to main content

Hilvarenbeek – Tilburgseweg 13b

Verkocht
Koopprijs
€ 395.000,- v.o.n.

Omschrijving

Mooi bouwperceel van 1.075 m² groot welke is gelegen aan de Tilburgseweg, een van de mooiste straten van Hilvarenbeek. De kavel ligt op fietsafstand van het gezellige centrum van het dorp. Binnen vijf minuten met de fiets staat u in het centrum van Hilvarenbeek. Op het “Vrijthof” kunt u genieten van verschillende restaurants, cafés en terrassen. Naast de vele speciaalzaken die Hilvarenbeek behuisd zijn er ook veel grote winkelketens aanwezig. Andere voorzieningen zoals bijvoorbeeld sportvelden, zwembad en scholen zijn gelegen op loopafstand. Ook fietst u in 15 minuten naar de “De Beekse Bergen” met speelland en het safaripark. Daarnaast bereikt u eenvoudig de uitvalswegen richting zowel Goirle, Breda, Eindhoven als ‘s-Hertogenbosch. 

Dit bouwperceel kan vrij ingevuld worden onder condities als vastgelegd in het vigerende bestemmingsplan tevens moet het ontwerp voldoen aan het beeld kwaliteitsplan van de gemeente Hilvarenbeek.

Gls architectuur|interieur:
Voor de bouw van een huis is door Gls architectuur|interieur een concept ontwerp gemaakt. Dit concept ontwerp biedt vele mogelijkheden. Bij deze aanmelding vindt u tevens plattegronden en artist impressions van dit ontwerp. U bent niet gebonden aan dit ontwerp en de architect.

Woonoppervlakte: ca. 172 m²
Inhoud: ca. 722 m³
Perceel: ca. 1.075 m²

In totaal mogen tot 100 m² aan bijgebouwen, uitbouwen & overkappingen per kavel worden gerealiseerd. In het concept ontwerp is hiervan al een deel opgenomen.

Kenmerken: 
– gelegen op een perceel van maar liefst ca. 1.075 m²; 
– mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein;
– ontsluiting aan de achterzijde van het perceel is mogelijk;
– concept ontwerp gemaakt door Gls architectuur|interieur;
– op fietsafstand van het gezellige centrum van Hilvarenbeek; 
– bushalte gelegen op slechts 5 minuten lopen; 
– gelegen nabij verschillende natuurgebieden;
– gelegen nabij uitvalswegen richting Tilburg, Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch, Breda en België;
– in de leveringsakte wordt een erfdienstbaarheid opgenomen inzake de middelste boom aan de voorzijde van het perceel.

Uitbreidingsplan: 
Op het terrein achter de kavel zijn plannen voor uitbreiding. Transparant Makelaars licht deze plannen tijdens een persoonlijk gesprek graag verder aan u toe.

Hilvarenbeek: 
Hilvarenbeek staat bekend om zijn vele terrasjes, eetgelegenheden en evenementen. Op het dorpsplein, het Vrijthof, worden vooral in de zomermaanden verschillende activiteiten georganiseerd. Het Vrijthof wordt ook wel het mooiste groene plein van Brabant genoemd. Zo heeft dit plein een bijna 350 jaar oude lindeboom, de meer dan 1000 jaar oude St. Petrus kerk, het gemeentehuis en een authentieke bierbrouwerij. Het gehele plein is omringd door bomen. Hilvarenbeek is een sprankelende gemeente met veel actieve verenigingen en clubs. Rond het prachtige dorp liggen bossen die doorlopen tot in België. Deze omliggende bossen, heide en akkers bieden een ideale omgeving voor kinderen, fietsers, paardenliefhebbers en wandelaars. Hilvarenbeek is middels een vierbaansweg met Tilburg verbonden, evenals met de A58. Breda, ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven liggen op slechts 20 minuten rijden. Terwijl u vanuit Hilvarenbeek al in 15 minuten rijden in het centrum van Tilburg bent.

Inschrijving gemeente Hilvarenbeek:
Om in aanmerking te komen voor een koopwoning en/of bouwkavel moet u ingeschreven staan op de gemeentelijke lijst. Bent u nog niet ingeschreven? Dat kunt u doen via het inschrijfformulier welke beschikbaar is op de gemeentepagina van de gemeente Hilvarenbeek.

Plattegronden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 395.000,- v.o.n.
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg

Bouwvorm

Soort object
Bouwgrond
Bouwvorm
Niet van toepassing

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
0 m3

Indeling

Energie

Buitenruimte

Tuintypen
Geen tuin
Liggingen
Open ligging

Parkeergelegenheid

Overig

Permanente bewoning
Ja

Kadastrale gegevens

Transparant Makelaars

Hogeschoollaan 231
5037 GC Tilburg
013-4676107
info@tm-makelaars.nl
KvK nummer: 66359600
BTW nummer: NL856512011B01

Openingstijden

Maandag 8.30 – 17.00
Dinsdag 8.30 – 17.00
Woensdag 8.30 – 17.00
Donderdag 8.30 – 17.00
Vrijdag 8.30 – 17.00
Zaterdag gesloten*
Zondag gesloten

* ’s Avonds en op zaterdag op afspraak geopend.

Interesse?

Neem contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug!