Skip to main content

Tilburg – Weteringlaan 63

Verkocht
Koopprijs
€ 639.000,- k.k.
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
6
Woonoppervlakte
232 m2
Perceel oppervlakte
625 m2
Bouwjaar
1980

Omschrijving

Zeer ruime 2-onder-1-kap-woning gelegen op een toplocatie. Deze woning beschikt over maar liefst 6 slaapkamers en een riante inpandige garage (ca. 55 m²) met vliering over de gehele lengte van de garage en aansluitende berging. De woning beschikt over een riante tuin omgeven door groen, met fantastisch uitzicht op de aanliggende vijver en bos. De woning is voorzien van veel gemakken en comfort en is hoogwaardig afgewerkt. Tevens liggen er maar liefst 20 zonnepanelen op het dak. De woning staat in de centraal gelegen en kindvriendelijke woonwijk “De Blaak”. Tegenover de woning bevinden zich de bushalte en de speeltuin bij Hofstede de Blaak. In de gehele wijk vindt u verschillende parken en plantsoenen met diverse bomen en vijvers. De woning ligt aan de rand van de wijk, vlakbij scholen en winkels. De woning bevindt zich nabij de uitvalswegen richting Breda, Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch. Deze verrassende woning zal het hart veroveren van iedereen die in privacy wil wonen in de luwte van de stad.

Woonoppervlakte: circa 232 m²
Inhoud: circa 1.010 m³
Garage: circa 72 m² (inclusief vliering)
Bouwjaar: 1980
Perceel: 625 m²

Begane grond:
Via de ruime hal betreedt u de woning. In de hal bevinden zich de trapopgang naar de eerste verdieping, de garderobe, meterkast en toiletruimte. De toiletruimte is voorzien van een staand toilet en fonteintje. Vanuit de hal zijn de woonkamer en de keuken bereikbaar. De woonkamer is afgewerkt met een plavuizenvloer. Het zitgedeelte aan de voorzijde van de woning is voorzien van een sfeervolle open haard. De schuifpui aan de achterzijde verleent toegang tot de achtertuin. Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar. Ook hier loopt dezelfde plavuizen vloer door. De keuken beschikt over een keukenblok, voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten een gasfornuis, afzuigkap, oven en vaatwasser. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. Hier bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. Vanuit de bijkeuken is de riante inpandige garage bereikbaar. De gehele begane grond (op de garage na) is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping:
De ruime overloop op de eerste verdieping verleent toegang tot drie riante slaapkamers, de badkamer en de separate toiletruimte. De gehele verdieping (op de natte ruimtes na) is afgewerkt met een fraaie PVC-vloer (2018). De zeer moderne badkamer is voorzien vloerverwarming, een vrijstaand ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel in meubel. De separate toiletruimte is voorzien van een hangend toilet, fonteintje en verwarming.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. De overloop op de tweede verdieping verleent toegang tot drie slaapkamers en de berging. De gehele verdieping is afgewerkt met een PVC-vloer. In de ruime berging bevindt zich de opstelling van de ketel.

Tuin & garage:
De woning beschikt over een eigen oprit waar meerdere auto’s zowel naast elkaar als achter elkaar kunnen parkeren. De oprit verleent toegang tot de zeer ruime aangebouwde garage welke is verdeeld in twee gedeeltes. Tevens beschikt de garage over een ruime vliering over de gehele lengte van de garage en de aanliggende berging. De garage is voorzien van water, verwarming en elektra. De riante achtertuin met prachtig vrij uitzicht op de aangrenzende vijverpartij en bos is gelegen op het westen. De tuin is voorzien van een terras, gazon en borders.

Algemeen
– verrassend ruime woning met 6 riante slaapkamers;
– riante garage voorzien van water, verwarming en elektra;
– op het dak liggen 20 zonnepanelen;
– energielabel A;
– riante achtertuin met prachtig vrij uitzicht op de aangrenzende vijverpartij en bos;
– parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s;
– gelegen in de gewilde wijk ‘de Blaak’;
– nabij uitvalswegen richting ’s Hertogenbosch, Breda en Eindhoven.

Plattegronden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 639.000,- k.k.
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg

Bouwvorm

Soort
Eengezinswoning
Soort object
Woonhuis
Bouwjaar
1980
Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
232 m2
Perceel oppervlakte
625 m2
Buitenruimte
0 m2
Inhoud
1.010 m3

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
6
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel

Energie

Energieklasse
A
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
CV ketel
Verwarming
CV ketel

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Liggingen
In woonwijk

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren

Overig

Energieklasse
A
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Kadastrale gegevens

Gemeente:
Tilburg
sectie:
AA
Perceelnummer:
372
Index:
Eigendomssituatie:
Volle eigendom

Transparant Makelaars

Hogeschoollaan 231
5037 GC Tilburg
013-4676107
info@tm-makelaars.nl
KvK nummer: 66359600
BTW nummer: NL856512011B01

Openingstijden

Maandag 8.30 – 17.00
Dinsdag 8.30 – 17.00
Woensdag 8.30 – 17.00
Donderdag 8.30 – 17.00
Vrijdag 8.30 – 17.00
Zaterdag gesloten*
Zondag gesloten

* ’s Avonds en op zaterdag op afspraak geopend.

Interesse?

Neem contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug!