Skip to main content

Tilburg – Koningsplein 323

Verkocht
Koopprijs
€ 450.000,- k.k.
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
120 m2
Bouwjaar
2015

Omschrijving

Modern en levensloop bestendig appartement met een geweldige ligging in hartje centrum! Het appartement is gelegen op de vierde verdieping en beschikt over twee ruime slaapkamers en een parkeerplaats en berging in het souterrain. Het appartement is netjes afgewerkt met onder andere een luxe keuken en badkamer en is daarnaast volledig voorzien van vloerverwarming. U woont met alle belangrijke voorzieningen, zoals het winkelhart van Tilburg met een groot en gevarieerd winkelaanbod, direct voor de deur. Op slechts 50 meter van het appartement vindt u de Albert Heijn voor de dagelijkse boodschappen en op het Koningsplein is elke zaterdag een gezellige en uitgebreide markt. Het bruisende Tilburgse uitgaansleven, met gezellige terrassen, uitstekende restaurants en sfeervolle cafés, ligt letterlijk om de hoek. Tevens vindt u het Tilburgse Stadspark, de Muzentuin en treinstation Tilburg allen op loopafstand. Bijzonder is dat u met een overdaad aan centrum voorzieningen op loopafstand toch rust ervaart in het appartement. Alles is binnen handbereik vanuit dit fantastische appartement in het stadshart van Tilburg.

De Piushaven:
De sfeervolle Piushaven vindt u op steenworp afstand van de woning. De afgelopen jaren is dit oude industriegebied getransformeerd naar een heerlijke plek om te wonen, werken en recreëren. De Piushaven is een omvangrijk gebied, grenzend aan het centrum van Tilburg, met als kloppend hart de haven. Onder het motto ‘Piushaven, levend podium van Tilburg’ wordt het gebied ontwikkeld van een voormalige industriële haven, tot een levendig woonmilieu aan het water. Zo vindt u hier een gevarieerd winkelaanbod, gezellige terrassen, uitstekende restaurants en sfeervolle cafés.

Woonoppervlakte: circa 120 m²
Inhoud: circa 385 m³
Balkon: circa 8 m²
Bijdrage VVE: circa € 186,36 per maand (appartement en parkeerplaats)
Bouwjaar: 2015

Entree appartement:
De hal entree geeft toegang tot de meterkast en toiletruimte. De toiletruimte is betegeld en voorzien van een hangend toilet en een urinoir.

Woonkamer & Keuken:
De zeer riante woonkamer heeft een lengte van bijna 14 meter! De volledige woonkamer en open keuken zijn strak afgewerkt met een tegelvloer en stukwerk op de wanden. De bijzondere vorm van de woonkamer en de keukenopstelling in het midden geven de ruimte een speels karakter. De ramen aan zowel de voor- als achterzijde zorgen voor veel lichtinval in de gehele ruimte. Vanuit het zitgedeelte heeft u via een deur toegang tot het balkon (ca. 8 m²). De keuken (Siematic) heeft een keukenblok in rechte opstelling en is voorzien van veel gemakken. Zo vindt u hier een gaskookplaat, RVS afzuigkap, RVS spoelbak met Quooker, vaatwasser, combi-oven en een koelkast.

Slaapkamers & Badkamer:
Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers. Beide slaapkamers zijn netjes afgewerkt met een PVC vloer en stukwerk op de wanden. De ouderslaapkamer heeft een L-vorm waardoor een inloopkast tot de mogelijkheden behoort. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, inloopdouche, hangend toilet (extra hoog), twee wastafels en een designradiator.

Inpandige berging:
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de inpandige berging. In deze berging vindt u naast de opstelling van de CV-ketel (Intergas HR, 2015) ook de aansluitingen voor de wasapparatuur. Tevens biedt deze berging handige opbergruimte.

Berging en parkeerplaats:
De woning beschikt over zowel een eigen parkeerplaats als een eigen berging in het souterrain van het complex. De parkeerplaats is extra breed en tevens dichtbij de lift gelegen.

Algemeen:
– balkon van circa 8 m²;
– modern en ruim appartement;
– voorzien van twee ruime slaapkamers;
– appartement volledig voorzien van vloerverwarming;
– eigen parkeerplaats en berging in het souterrain;
– nabij vele voorzieningen zoals winkels en scholen;
– zeer centrale ligging in het centrum van Tilburg;
– maandelijkse bijdrage VVE: ca. € 186,36 per maand (appartement en parkeerplaats).

Stadspark:
Een groene plek midden in de stad is het Stadspark. Als u houdt van voetbal, picknicken, hardlopen of gewoon lekker luieren zit u hier meer dan goed. Met onder andere een Johan Cruijff court is het Stadspark in Tilburg een verzamelplek voor menigeen. Zin in even helemaal niks? Het stadspark is een fijne rustplek net buiten de verrassende en levendige binnenstad.

Tilburg:
Tilburg is liefde op het tweede gezicht. Een stad die barst van de creativiteit, waar je altijd weer verrassende ontdekkingen doet. Hier leerde Vincent van Gogh tekenen en groeide Guus Meeuwis uit van student tot volksheld. Tilburg heeft vele verborgen pareltjes, maar ook spraakmakende musea, zoals De Pont en het Textiel museum en een dwaalgebied vol bijzondere winkels in prachtige historische panden. En wat te denken van de hippe Spoorzone, met restaurants waar je heerlijk kunt eten. Of bezoek de Piushaven voor ontspanning op en aan het water. Tilburg is ook een echte evenementenstad met bijvoorbeeld de Tilburgse kermis, Festival Circolo , Carnaval, de Meimarkt, Koningsdag, Roadburn Festival en Tilburg Ten Miles.

Plattegronden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 450.000,- k.k.
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Soort appartement
Galerijflat
Bouwjaar
2015
Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
120 m2
Buitenruimte
8 m2
Inhoud
385 m3

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel

Energie

Energieklasse
A
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
CV ketel
Verwarming
CV ketel
Ketel
Intergas HR

Buitenruimte

Tuintypen
Geen tuin
Liggingen
In centrum
Soort
Box

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
Parkeergarage, Op afgesloten terrein

Overig

Energieklasse
A
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Kadastrale gegevens

Gemeente:
Tilburg
sectie:
M
Perceelnummer:
11985
Index:
24
Eigendomssituatie:
Volle eigendom
Gemeente:
Tilburg
sectie:
M
Perceelnummer:
11985
Index:
108
Eigendomssituatie:
Volle eigendom

Transparant Makelaars

Hogeschoollaan 231
5037 GC Tilburg
013-4676107
info@tm-makelaars.nl
KvK nummer: 66359600
BTW nummer: NL856512011B01

Openingstijden

Maandag 8.30 – 17.00
Dinsdag 8.30 – 17.00
Woensdag 8.30 – 17.00
Donderdag 8.30 – 17.00
Vrijdag 8.30 – 17.00
Zaterdag gesloten*
Zondag gesloten

* ’s Avonds en op zaterdag op afspraak geopend.

Interesse?

Neem contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug!