Skip to main content

Goirle – Tilburgseweg 136a

Verkocht
Koopprijs
€ 800.000,- k.k.
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
166 m2
Perceel oppervlakte
1.075 m2
Bouwjaar
1955

Omschrijving

Ruime vrijstaande woning gelegen op een toplocatie en een zeer riant perceel van maar liefst 1.075 m². Deze woning is werkelijk een plaatje en volledig modern afgewerkt. De woning beschikt over vier slaapkamers en een riante achtertuin gelegen op het zonnige westen. Daarnaast heeft de woning een ruime garage en meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein. De woning ligt zeer centraal aan de statige Tilburgseweg welke loopt van het centrum van Goirle tot aan Tilburg. Op loopafstand vindt u het gezellige centrum van het dorp en diverse andere voorzieningen zoals bijvoorbeeld scholen en winkels. Daarnaast fietst u in 10 minuten naar het centrum van Tilburg. Met de auto bereikt u eenvoudig de uitvalswegen richting zowel de omliggende dorpen als steden.

Om inzicht te geven in de bouwkundige staat van de woning is bij de makelaar een bouwkundig rapport beschikbaar.

Woonoppervlakte: ca. 166 m²
Perceel: 1075 m²
Inhoud: ca. 575 m³
Kelder: ca. 8 m²
Garage: ca. 17 m²
Bouwjaar: 1955

Begane grond:
De riante hal/entree geeft toegang tot de meterkast (14 groepen), trapopgang, kelder, toiletruimte en de bijkeuken. De toiletruimte is voorzien van een hangend toilet en een fonteintje. In de bijkeuken vindt u naast handige bergruimte ook de aansluitingen voor de wasapparatuur en de opstelling van de CV-ketel (Remeha, 2018).

De heerlijk smaakvolle woonkamer (ca. 25 m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning. In deze ruimte voelt u zich direct thuis om te relaxen of om familie en vrienden de ontvangen. Door de grote raampartijen komt er veel daglicht de ruimte binnen. Daarnaast zijn de voorbereidingen voor een gashaard aanwezig. De woonkamer staat in een open verbinding met de eetkamer (ca. 22,5 m²). Hier is meer dan voldoende plek voor een zeer riante eettafel waar u tot in de late uurtjes kunt borrelen. Via zowel een schuifpui als via openslaande deuren heeft u vanuit de eetkamer toegang tot de tuin. Via de openslaande deuren heeft u toegang tot een deel van de tuin waar u heerlijk in de ochtendzon kunt genieten van een kopje verse koffie.

Vanuit de eetkamer bereikt u de keuken. De luxe keuken (ca. 13,5 m²) heeft een keukenblok in U-opstelling. De keuken is zo opgesteld dat u tijdens het koken zicht heeft op de groene tuin en uw spelende kinderen. Daarnaast staat de keuken in een open verbinding met de eetkamer zodat u ook tijdens het koken deel kunt nemen aan het gesprek aan de eettafel. De keuken is voorzien van alle gemakken. Zo vindt u hier een inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging, RVS spoelbak met Quooker, (stoom)oven, combi-oven, koelkast, vriezer en een vaatwasser.

De volledige begane grond is modern afgewerkt met een gietvloer (met vloerverwarming) en stukwerk op de wanden en plafonds. Daarnaast zijn er op verschillende plekken spotjes in het plafond aanwezig.

Eerste verdieping:
De geweldige sfeer van de woning is doorgetrokken op de verdiepingen. De fantastische lichte overloop geeft toegang tot twee slaapkamers, badkamer en de separate toiletruimte. De zeer riante ouderslaapkamer (ca. 20 m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning en de andere slaapkamer (ca. 10,5 m²) is gelegen aan de achterzijde. Beide slaapkamers zijn modern afgewerkt met een Novilon vloer en stukwerk op de wanden en plafond. De ouderslaapkamer geeft via openslaande deuren toegang tot het balkon (ca. 7 m²). Daarnaast staat de ouderslaapkamer in open verbinding met een ruime inloopkast (ca. 7 m²). Bij behoefte kan er van deze ruimte een extra slaapkamer of zelfs een badkamer gemaakt worden. Voor een badkamer zijn er reeds in 2018 voorbereidingen getroffen door de leidingen te leggen. De luxe badkamer is voorzien van een dubbele wastafel in meubel en een dubbele douche met beide een regenkop (voldoende vermogen aanwezig om beide tegelijkertijd te gebruiken). Verder is de badkamer afgewerkt met een gietvloer met vloerverwarming. De separate toiletruimte heeft een hangend toilet en een fonteintje.

Tweede verdieping:
Ook deze verdieping is via een vaste trap bereikbaar. De ruime overloop (met bergruimte achter de knieschotten) geeft toegang tot de twee slaapkamers. De kamers zijn ca. 8,5 m² & 7,5 m² groot. Beide zijn zeer netjes afgewerkt met stukwerk op de wanden en een Novilon vloer. Daarnaast beschikken beide kamers ook over een dakkapel.

Kelder:
Vanuit de hal van de woning is de kelder via een trap bereikbaar. De kelder (ca. 8 m²) biedt veel handige bergruimte voor bijvoorbeeld voorraad.

Tuin & garage:
De woning beschikt over een zeer riante tuin gelegen rondom de woning. Voor de woning vindt u een riante oprit met plek voor meerdere auto’s. Via de oprit heeft u daarnaast zowel toegang tot de woning als tot de garage. De diepe achtertuin (ca. 32 meter!) is fraai aangelegd met een groot gazon, diverse plantenborders en sierbestrating. De tuin biedt voldoende mogelijkheden voor het creëren van plekjes om te borrelen, relaxen en zelfs te sporten. Door het vele groen in de tuin biedt deze ook veel privacy. Daarnaast is er in de tuin altijd wel een plekje in de zon of juist in de schaduw te vinden. Aan de woning is een ruim terras met zonwering gelegen. Vanuit hier heeft u op meerdere plekken toegang tot de woning. Ook heeft u vanuit de tuin toegang tot de garage (ca. 17 m²).

Algemeen:
– ruime vrijstaande woning met vier slaapkamers;
– gelegen op een perceel van maar liefst 1.075 m²;
– zeer diepe achtertuin gelegen op het zonnige westen;
– meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein;
– woning voorzien van een garage van ca. 17 m²;
– gelegen op loopafstand van het centrum van Goirle;
– gelegen op 10 minuten fietsen van het centrum van Tilburg;
– verwarming en warm water middels CV-ketel (2018);
– gelegen nabij de uitvalswegen richting Breda, Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch;
– bij de makelaar is een bouwkundig rapport van de woning beschikbaar.

Goirle:
Is een bruisend dorp gelegen ten zuiden van Tilburg. Goirle is een gemeente met ruim 20.000 inwoners. Het dorp beschikt over een eigen winkelcentrum, genaamd De Hovel. Tevens zijn er diverse winkels te vinden op de Tilburgseweg en op het Koningsschild. Goirle beschikt over meerdere basisscholen en een middelbare school. Ook is er speciaal onderwijs aanwezig in Goirle. Naast scholen zijn er in het dorp diverse sportvoorzieningen te vinden. Zo zijn er in het dorp twee voetbalclubs (VOAB & GSBW), een tennisvereniging (LTC) en zijn er meerde sporthallen waar zaalsporten beoefend kunnen worden. Het cultureel centrum Jan van Besouwhuis draagt bij aan het culturele klimaat in Goirle. Hier zijn het hele jaar door diverse optredens en daarnaast huisvesten vele verenigingen zich hier. Naast het cultureel centrum zijn er diverse bruisende horecagelegenheden te vinden in het centrum van Goirle. Tevens beschikt Goirle over een prachtige natuur. Denk hierbij aan de Regte Heide, maar ook aan de bossen van Gorp & Roovert.

Plattegronden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 800.000,- k.k.
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg

Bouwvorm

Soort
Eengezinswoning
Soort object
Woonhuis
Bouwjaar
1955
Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
166 m2
Perceel oppervlakte
1.075 m2
Buitenruimte
7 m2
Inhoud
575 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Voorzieningen
TV kabel, Buitenzonwering, Rookkanaal, Dakraam

Energie

Isolatie
Dakisolatie
Warm water
CV ketel
Verwarming
CV ketel
Ketel
Remeha

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Liggingen
In woonwijk
Positie
West
Oppervlakte
573 m2
Soort
Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren, Op eigen terrein

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Kadastrale gegevens

Gemeente:
Goirle
sectie:
E
Perceelnummer:
1481
Index:
Eigendomssituatie:
Volle eigendom

Transparant Makelaars

Hogeschoollaan 231
5037 GC Tilburg
013-4676107
info@tm-makelaars.nl
KvK nummer: 66359600
BTW nummer: NL856512011B01

Openingstijden

Maandag 8.30 – 17.00
Dinsdag 8.30 – 17.00
Woensdag 8.30 – 17.00
Donderdag 8.30 – 17.00
Vrijdag 8.30 – 17.00
Zaterdag gesloten*
Zondag gesloten

* ’s Avonds en op zaterdag op afspraak geopend.

Interesse?

Neem contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug!