Skip to main content

Berkel-Enschot – Bloemenhof

Prijs
€ 340.000,- t/m € 655.000,-
Status
Verkocht
Woonopp. van
103 m2
Woonopp. t/m
159 m2
Aantal woningen
39

Omschrijving

We zijn in verkoop met 39 woningen, verdeeld over verschillende woningtypes met daaronder nog vele varianten. Vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, (semi)-bungalows, hoekwoningen én tussenwoningen. Je kunt zelfs alvast jouw favoriete top 5 doorgeven! Dit is nog niet verplicht, maar je hebt straks wel een streepje voor in de Pre-Sale fase! En als je op een later tijdstip jouw voorkeur alsnog wil aanpassen, dan kan dat!
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

In Bloemenhof in Berkel-Enschot realiseert Van de Ven Bouw en Ontwikkeling 39 woningen met een dorps karakter. Het project, onderdeel van Enschotse Tuinen, bestaat uit vijf hoofdtypes: 4 tussenwoningen, 6 hoekwoningen, 10 twee-onder-één-kapwoningen, 16 (semi) bungalows en 3 vrijstaande woningen. Wonen in een dorpse, groene omgeving én genieten van de dynamiek van de stad. Dát vind je in uitbreidingsgebied De Enschotse Tuinen. De Enschotse Tuinen is gelegen aan de westkant van Berkel-Enschot, omsloten door de Burgemeester Bechtweg, de Bosscheweg en de Enschotsebaan. Project Bloemenhof is onderdeel van de Enschotse tuinen.

RIJWONING
Het dorpse wonen bij de rijwoningen wordt vormgegeven door elke woning zijn eigen individuele uitstraling te geven. Dit gebeurt door verschillen in baksteenkleuren en witgeschilderde gevels. Ook krijgen de woningen verschillende kozijnen. De voordeuren worden benadrukt door een kader van beton. Bij sommige eindwoningen zit de entree in de kopgevel. Dit geeft extra variatie aan het straatbeeld en andere gebruiksmogelijkheden aan de woningen. De woningen krijgen steile kappen met af en toe een dwarskap. Afwisselend worden overstekken gemaakt. Onderhoudsarm timmerwerk en ambachtelijk metselwerk zijn dankzij het respect voor het ambacht van een tijdloze
kwaliteit. De indeling van de woningen is efficiënt maar ook flexibel aan te passen aan individuele woonwensen. De voortuinen worden netjes afgewerkt door beukenhagen zodat ze goed aansluiten bij de zorgvuldig vormgeven openbare ruimte.

TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN EN VRIJSTAANDE WONINGEN
Het dorpse wonen bij de twee-onder-één-kapwoningen wordt net zoals bij de rijwoningen vormgegeven door elke woning zijn eigen individuele uitstraling te geven. Dit gebeurt hier ook door verschillen in baksteenkleuren en wit geschilderde gevels. Ook hier krijgen de woningen verschillende kozijnen.Kaders rondom verticale gevelopeningen maken van de woningen iets bijzonders. Soms is dit een erker, soms een frans balkon. Erkers en dwarskappen spelen in het straatbeeld een bijzondere rol. Het geeft de woningen daarnaast een eigen herkenbaarheid.Afwisselend worden overstekken gemaakt. Onderhoudsarm timmerwerk en ambachtelijk metselwerk zijn dankzij het respect voor het ambacht van een tijdloze kwaliteit. De indeling van de woningen is efficiënt maar ook flexibel aan te passen aan individuele woonwensen, de woningen zijn erg ruim van opzet en iedereen heeft parkeerruimte op eigen erf. Er zijn diverse individuele kopersopties te kiezen. De voortuinen worden ook hier netjes afgewerkt door beukenhagen zodat ze goed aansluiten bij de zorgvuldig vormgeven openbare ruimte.

(SEMI)BUNGALOWS
Bij de (semi)bungalows zijn de lage kappen kleinschalig dus extra dorps. De vormgeving van deze woning past bij de andere woningen in het plan. Het meest opmerkelijke verschil is de plattegrond en daarmee ook de mogelijkheden van deze woning. De woningen hebben een badkamer en een slaapkamer op de begane grond. Daarom is deze woning voor meerdere doelgroepen geschikt.

Visser en Bouwman architecten
Anoul Bouwman

Bouwtypes

Bouwnummers

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Prijs
€ 340.000,- t/m € 655.000,-

Bouw

Aantal woningen
39

Bouw

Woonopp. van
103 m2
Woonopp. t/m
159 m2
Aantal woningen
39

Transparant Makelaars

Hogeschoollaan 231
5037 GC Tilburg
013-4676107
info@tm-makelaars.nl
KvK nummer: 66359600
BTW nummer: NL856512011B01

Openingstijden

Maandag 8.30 – 17.00
Dinsdag 8.30 – 17.00
Woensdag 8.30 – 17.00
Donderdag 8.30 – 17.00
Vrijdag 8.30 – 17.00
Zaterdag gesloten*
Zondag gesloten

* ’s Avonds en op zaterdag op afspraak geopend.

Interesse?

Neem contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug!