Skip to main content

Tilburg – De Noorderstreek fase 4

Prijs
€ 267.500,- t/m € 545.000,-
Status
Verkocht
Woonopp. van
116 m2
Woonopp. t/m
159 m2
Perceelopp. van
192 m2
Perceel opp. t/m
401 m2
Aantal woningen
31

Omschrijving

De Noorderstreek fase 4 biedt woningen voor een brede doelgroep en is gelegen aan de zijde van het Wilhelminakanaal. In totaal 31 woningen verdeeld over Vrijstaande woningen, vrijstaand geschakelde woningen, twee-onder-één-kapwoningen, hoekwoningen en tussenwoningen, in verschillende breedtes en met verschillende verfraaiingen.

Tussen- en hoekwoningen vanaf € 267.500,- v.o.n.
Twee-onder-één kap- en vrijstaande woningen vanaf € 389.500,- v.o.n.

Op de plaats waar wijnimporteur Verbunt zich ooit vestigde zijn de eerste 3 fases van dit mooie nieuwbouwproject inmiddels gerealiseerd en bewoond. De uitstraling en de sfeer van de wijk zijn al zichtbaar. Een ideale plek voor je eigen thuis. Sfeervol en beschut, als een dorp middenin de grote stad. Op nog geen 10 minuten fietsen van het centrum, maar met alle ruimte voor kinderen om buiten te spelen. Een plek om lekker op jezelf te kunnen zijn en soms juist gezellig met Noorderstrekers onder elkaar. Een plek waar je kunt kiezen voor een huis naar jouw smaak, want variatie en keuzemogelijkheden heb je in de Noorderstreek volop. Tilburgs bekendste wijnimporteur, Verbunt, vestigde zich op het terrein waar de Noorderstreek nu ontspruit. Destijds stonden er diverse wijnkelders voor opslag, maar nu kun je er wonen. Eén ding zal op het Verbuntterrein echter nooit veranderen: smaak zette hier de toon en dat houden we zo.

De Noorderstreek is een uniek stukje Tilburg. Zo aan het water omringd door bomen. Dat zie je niet veel, zo vlak bij het centrum. Langs het kanaal fiets je in 10 minuten naar het hart van de stad. Bovendien zit je vanuit de Noorderstreek met de auto zo op de binnenring. Tel daarbij op dat je alle belangrijke voorzieningen in de buurt hebt.

De variëteit in woningen in de Noorderstreek is zo groot dat je er straks precies kunt wonen zoals je wilt. Daarbij is elke afzonderlijke woning ook nog eens tot in detail aan je wensen aan te passen dankzij de woonmodule. Een uitbouw achter, een extra brede dakkapel, een tuindeur, een schuifpui of zelfs het ombouwen van de garage tot woonruimte in de Noorderstreek behoort het allemaal tot de mogelijkheden.

De badkamers van de woningen in De Noorderstreek worden standaard voorzien van basis sanitair. Standaard onder andere voor een inloopdouche, maar je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een bad. Je kan uiteraard ook zelf je badkamer samenstellen of kiezen uit drie sanitair pakketten.

Omdat smaken verschillen worden de woning van De Noorderstreek opgeleverd zonder standaard keuken. Wel zorgen we voor alle benodigde aansluitingen. Daarnaast reikt NUVA keukens je verschillende keuken ideeën aan, compleet met een duidelijke prijsopgave. Ook je keuken inrichten kan in De Noorderstreek dus helemaal naar je eigen zin.

De meeste woningen hebben achtertuinen op het oosten, zuiden of westen. Enkele woningen hebben een noordgerichte tuin. In de tuin bevindt zich de berging. Op bijzonder charmante wijze is parkeerruimte ingepast in het plan. Midden in de bouwblokken, afgekeerd van de straat en het park, zijn parkeerhoven ingericht, grenzend aan de achtertuinen. Hierdoor is er ruim voorzien in parkeerplaatsen, zonder dat dit het straatbeeld bepaalt! Tussen de meeste ca. 2 meter diepe- voortuinen en het trottoirs zal een gemetseld tuinmuurtje worden voorzien als prettige afscheiding tussen openbaar en privé.

De woningen beschikken over PV-panelen. Deze panelen zetten zonlicht om in elektriciteit zodat u bespaart op uw energieverbruik. Als keuzeoptie kunt u het aantal zonnepanelen nog verder uitbreiden.

Groenhypotheek:
De woningen worden opgeleverd met een EPC-waarde van 0,26 of lager. De EPC-waarde (Energie Prestatie Coëfficiënt) drukt uit hoe energiezuinig een woning is. Deze waarde geeft aan hoeveel energie er nodig is om een woning te verwarmen, ventileren en verlichten. Hoe lager de EPC-waarde, hoe energiezuiniger de woning en hoe beter voor ons klimaat. Daarnaast kom je met deze EPC-waarde in aanmerking voor een groenhypotheek. Met de groene hypotheek krijgt u tijdens de eerste tien jaar korting op de hypotheekrente. De voordelen van een groene hypotheek:

– Netto maandlasten in het begin het laagst;
– Aanzienlijke rentekorting op de hypotheekrente bij 10 jaar vaste rente;
– Speciaal voor duurzame nieuwbouwwoningen met een Groenverklaring.

WOLFS ARCHITECTEN:
De Noorderstreek is ontworpen door Wolfs Architecten. Een architectenbureau in hart en nieren, al meer dan 35 jaar. Denkend vanuit de klant streeft men ernaar op creatieve wijze dromen te realiseren. Zo ook in de Noorderstreek. Fase 4 bestaat uit 31 woningen, een menging van vrijstaande woningen , twee-onder-één-kapwoningen en driekappers. De woningen aan de noordzijde van fase 4 zijn geschakeld om een wand te vormen die de hoofdtoegangsweg naar de wijk begeleidt. De vrijstaande woningen staan vooral aan de zuidwestelijke kanaalzijde. De architectuur van de woningen sluit aan op de reeds gerealiseerde fases, door een eigentijdse, strakke vormgeving met enkele klassieke elementen zoals reliëf in metselwerk, erkers en rollagen. De doorlopende rollaag geeft de woningen een strakke, eigentijdse uitstraling. Enkele wit gekeimde woningen zorgen voor afwisseling in het straatbeeld. De bruinrode baksteen sluit in kleur aan op eerdere fases van de Noorderstreek maar heeft een eigen uitstraling, zodat elke fase een eigen karakter heeft. De strakke baksteen en het ronde raampje van de vrijstaande woningen verwijzen naar het industrieel verleden van de locatie en het fabriekje aan de overkant van het Wilhelminakanaal.

Bouwtypes

Bouwnummers

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Prijs
€ 267.500,- t/m € 545.000,-

Bouw

Aantal woningen
31

Bouw

Woonopp. van
116 m2
Woonopp. t/m
159 m2
Perceelopp. van
192 m2
Perceel opp. t/m
401 m2
Aantal woningen
31

Transparant Makelaars

Hogeschoollaan 231
5037 GC Tilburg
013-4676107
info@tm-makelaars.nl
KvK nummer: 66359600
BTW nummer: NL856512011B01

Openingstijden

Maandag 8.30 – 17.00
Dinsdag 8.30 – 17.00
Woensdag 8.30 – 17.00
Donderdag 8.30 – 17.00
Vrijdag 8.30 – 17.00
Zaterdag gesloten*
Zondag gesloten

* ’s Avonds en op zaterdag op afspraak geopend.

Interesse?

Neem contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug!