Skip to main content

Tilburg – Pijlijserstraat 124

Verkocht
Koopprijs
€ 185.000,- k.k.
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
80 m2
Perceel oppervlakte
123 m2
Bouwjaar
1906

Omschrijving

DE WONING WORDT VERKOCHT VOOR ZELFBEWONING, HET GEBRUIK ALS BELEGGINGSOBJECT IS NIET TOEGESTAAN.

Leuke kluswoning gelegen nabij het centrum van Tilburg. De woning beschikt over drie slaapkamers en een ruime tuin gelegen op het noordoosten. De woning beschikt niet over centrale verwarming maar over een gaskachel op de begane grond. De woning is zeer centraal, maar toch in alle rust gelegen. U woont op steenworp afstand van verschillende voorzieningen zoals winkels, AH XL, scholen, treinstation Tilburg, het nieuwe Spoorpark Tilburg en vele sportvoorzieningen. Het centrum van Tilburg met gezellige terrassen, uitstekende restaurants en sfeervolle cafés vindt u op loopafstand. Tevens bent u snel de stad uit en bereikt u eenvoudig de snelwegen richting zowel Breda, Eindhoven als ‘s-Hertogenbosch.

Spoorpark Tilburg:
Een uniek stadspark op het voormalige Van Gend & Loos terrein. Uniek vanwege de oorsprong. Het Spoorpark is een combinatie van groen en leisure. Het park biedt verschillende vrijetijdsvoorzieningen. Ruimte voor sport en beweging, een fraaie panoramatoren, gezellige stadscamping en scoutinggroep, bijzondere water beken, kunst en een T-huis waar je na een parkwandeling heerlijk wat kunt drinken en eten. Ook is er voldoende ruimte om te luieren, dit kan onder andere op het grote grasveld en het talud.

Woonoppervlakte: circa 80 m²
Inhoud: circa 290 m³
Perceel: circa 123 m²
Bouwjaar: 1906

Begane grond:
De hal/entree geeft toegang tot de meterkast, trapopgang en woonkamer. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer. Tevens vindt u hier een gaskachel. Aan de achterzijde heeft u toegang tot de keuken. De keuken heeft een eenvoudig keukenblok met een spoelbak. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. Hier vindt u de aansluitingen voor de wasapparatuur en de geiser. Daarnaast heeft u vanuit de bijkeuken toegang tot de badkamer en de toiletruimte. De toiletruimte is voorzien van een staand toilet en een fonteintje. In de badkamer vindt u een douche.

Verdieping:
De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers. De ouderslaapkamer is aan de voorzijde gelegen. De andere twee slaapkamer vindt u aan de achterzijde van de woning. Via een vlizo trap op de overloop is de zolder te bereiken. De zolder biedt veel handige bergruimte.

Tuin:
De woning beschikt over een achtertuin welke is gelegen op het noordoosten. De tuin is voor het grootste gedeelte voorzien van bestrating. Daarnaast vindt u achterin de tuin de vrijstaande stenen berging en de achterom.

Algemeen:
– kluswoning met drie slaapkamers;
– achtertuin gelegen op het noordoosten;
– verwarming via gaskachel, warm water via een geiser;
– gelegen nabij vele voorzieningen zoals centrum, winkels en scholen;
– nabij uitvalswegen richting Breda, Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch;
– de woning wordt verkocht voor zelfbewoning, het gebruik als beleggingsobject is niet toegestaan (kettingbeding);
– bij verkoop zal gebruik gemaakt worden van de “Feitelijk gebruik clausule”;
– het transport dient plaats te vinden bij de door de verkoper aangewezen project notaris.

Tiwos:
Woningen van de Tiwos Tilburgse Woonstichting worden gepasseerd bij notaris de Daamen de Kort van Tuijl Notarissen. Het is in geen gevallen toegestaan om de woning bij een andere notaris te laten passeren.

Het doel van de verkoop van woningen in deze wijk is het klimaat verder te optimaliseren en ervoor zorg te dragen dat er een goede balans is tussen het aantal koop- en huurwoningen. Het is koper daarom niet toegestaan de onroerende zaak geheel of gedeeltelijk te verhuren of in bruikleen af te staan danwel daarop een recht van erfpacht, opstal, vruchtgebruik of rechten van gebruik en bewoning te vestigen. Dit zal door de notaris worden opgenomen als een kettingbeding in het eigendomsbewijs.

De Tiwos Tilburgse Woonstichting attendeert koper uitdrukkelijk op het feit, dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk gebruikt heeft en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over de eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest indien verkoper het verkochte zelf feitelijk zou hebben gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

Plattegronden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 185.000,- k.k.
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg

Bouwvorm

Soort
Eengezinswoning
Soort object
Woonhuis
Bouwjaar
1906
Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m2
Perceel oppervlakte
123 m2
Buitenruimte
0 m2
Inhoud
290 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Voorzieningen
Rookkanaal

Energie

Warm water
Geiser eigendom
Verwarming
Gaskachels

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin
Liggingen
Aan rustige weg
Positie
Noordoost
Oppervlakte
43 m2
Soort
Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
Parkeervergunningen

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk

Kadastrale gegevens

Gemeente:
Tilburg
sectie:
N
Perceelnummer:
17200
Index:
Eigendomssituatie:
Volle eigendom

Transparant Makelaars

Hogeschoollaan 231
5037 GC Tilburg
013-4676107
info@tm-makelaars.nl
KvK nummer: 66359600
BTW nummer: NL856512011B01

Openingstijden

Maandag 8.30 – 17.00
Dinsdag 8.30 – 17.00
Woensdag 8.30 – 17.00
Donderdag 8.30 – 17.00
Vrijdag 8.30 – 17.00
Zaterdag gesloten*
Zondag gesloten

* ’s Avonds en op zaterdag op afspraak geopend.

Interesse?

Neem contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug!