Skip to main content

Hypotheekadvies

Bij het kopen van een woning hoort vaak het afsluiten van een hypotheek. Een hypotheekverstrekker kan u een lening geven waarmee u een woning kunt kopen. Maar bij welke hypotheekverstrekker kunt u het beste uw hypotheek afsluiten en wat is in uw situatie belangrijk? Transparant Makelaars werkt samen met externe financiële adviseurs die  u wegwijs kunnen maken in de complexe hypotheekwereld. Het kiezen van de juiste hypotheek is belangrijk. Met meer dan 90 aanbieders, zoals banken, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen en ruim 500 hypotheekvarianten, is er keus genoeg. Iedere situatie vereist een andere hypotheek. Denk hierbij aan een hypotheek voor een starter of een hypotheek voor een ZZP’er met een eigen huis. De situatie van iedereen is anders, dus iedereen verdient daarom een persoonlijke aanpak.

Onafhankelijk en deskundig hypotheekadvies

Met een onafhankelijk en deskundig advies, dat bovendien volledig gratis is. Met dit gedegen advies kunt u goed voorbereid de woningmarkt op. Het is namelijk belangrijk om te weten wat uw leencapaciteit is voordat u een bod gaat uitbrengen op een woning.

De hypotheekadviseur zal met u om de tafel gaan om de mogelijkheden te bespreken. Zo wordt er gekeken naar wat u maximaal kunt lenen en wat de bijbehorende maandlasten zullen zijn. Vervolgens wordt een persoonlijk advies opgesteld door de hypotheek adviseur wat op uw situatie aansluit.  Tevens wordt er gekeken naar wat voor u de gunstigste rentetarieven en voorwaarden zijn die bij de verschillende hypotheekverstrekkers gelden.

Advies aanpassen bestaande hypotheek

Naast het afsluiten van een nieuwe hypotheek kan een hypotheekadviseur u helpen bij het aanpassen van uw bestaande hypotheek, het oversluiten van een hypotheek en het financieren van een verbouwing. Ook hier wordt gekeken wat in uw situatie het beste voor u is.

Zet nu de eerste stap op weg naar uw ideale hypotheek en vraag een vrijblijvend transparant hypotheekadvies aan. Geen verrassingen achteraf. Dat mag u van Transparant Makelaars verwachten.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan