Skip to main content

Berkel-Enschot – Frits Zernikelaan 1

Verkocht
Koopprijs
€ 260.000,- k.k.
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
111 m2
Perceel oppervlakte
288 m2
Bouwjaar
1973

Omschrijving

DE WONING WORDT VERKOCHT VOOR ZELFBEWONING, HET GEBRUIK ALS BELEGGINGSOBJECT IS NIET TOEGESTAAN.

Ruime hoekwoning centraal gelegen in de wijk ”Ruiven”. Deze kindvriendelijke buurt is ruim van opzet en kenmerkt zich door het vele groen. De kluswoning beschikt over drie slaapkamers, een garage (ca. 18 m²) en een leuke achtertuin gelegen op het zonnige zuidwesten. In de directe omgeving vindt u diverse voorzieningen zoals: winkels, scholen, speelveldjes en sportfaciliteiten. Daarnaast is de woning uiterst gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen zoals de “Durendaelweg”. Hierdoor is de ontsluiting naar verschillende snelwegen perfect.

Woonoppervlakte: circa 111 m²
Garage: circa 18 m²
Perceel: circa 288 m²
Inhoud: circa 377 m³
Bouwjaar: 1973

Begane grond:
Via de hal betreedt u de woning. In de hal zijn de trapopgang naar de eerste verdieping, de meterkast en de toiletruimte gesitueerd. De toiletruimte is voorzien van een staand toilet en een fonteintje. De woonkamer (ca. 26 m²) strekt zich over de volledige diepte van de woning en geeft via een deur toegang tot de keuken. De keuken is voorzien van een keukenblok met apparatuur. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de multifunctionele ruimte (ca. 10,5 m²). Deze ruimte is verwarmd en geeft via een deur toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
De overloop op de deze verdieping geeft toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. Een slaapkamer (ca. 11,5 m²) en de badkamer bevinden zich aan de voorzijde van de woning. De andere twee slaapkamers (ca. 14,5 m² & ca. 6,5 m²) bevinden zich aan de achterzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en de aansluitingen voor de wasapparatuur.

Tweede verdieping:
Ook deze verdieping is via een vaste trap bereikbaar. De verdieping is verdeeld in een voorzolder en een extra kamer. Op de voorzolder vindt u de opstelling van de CV-ketel (AWB HR, 2007). Zowel de extra kamer als de voorzolder zijn voorzien van een dakraam.

Tuin:
De woning beschikt zowel over een voor-, zij- als achtertuin. De achtertuin is gelegen op het zonnige zuidwesten en is voorzien van bestrating en begroeiing. Vanuit de tuin heeft u toegang tot zowel de berging (ca. 5 m²) als de garage (ca. 18 m²).

Algemeen:
– kluswoning met drie slaapkamers;
– achtertuin gelegen op het zonnige zuidwesten;
– voorzien van een garage (ca. 18 m²);
– gelegen nabij vele voorzieningen zoals centrum, winkels en scholen;
– de woning wordt verkocht voor zelfbewoning, het gebruik als beleggingsobject is niet toegestaan (kettingbeding);
– bij verkoop zal gebruik gemaakt worden van de “Feitelijk gebruik clausule”;
– er moet rekening gehouden worden dat het perceel nog kadastraal ingemeten moet worden en dat hier bij de notaris kosten voor in rekening worden gebracht;
– daar perceel oppervlakte nog moet nog worden ingemeten door het kadaster kunnen aan de genoemde oppervlakte geen rechten worden ontleend;
– het transport dient plaats te vinden bij de door de verkoper aangewezen project notaris.

Tiwos:
Woningen van de Tiwos Tilburgse Woonstichting worden gepasseerd bij notaris de Daamen de Kort van Tuijl Notarissen. Het is in geen gevallen toegestaan om de woning bij een andere notaris te laten passeren.

Het doel van de verkoop van woningen in deze wijk is het klimaat verder te optimaliseren en ervoor zorg te dragen dat er een goede balans is tussen het aantal koop- en huurwoningen. Het is koper daarom niet toegestaan de onroerende zaak geheel of gedeeltelijk te verhuren of in bruikleen af te staan danwel daarop een recht van erfpacht, opstal, vruchtgebruik of rechten van gebruik en bewoning te vestigen. Dit zal door de notaris worden opgenomen als een kettingbeding in het eigendomsbewijs.

De Tiwos Tilburgse Woonstichting attendeert koper uitdrukkelijk op het feit, dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk gebruikt heeft en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over de eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest indien verkoper het verkochte zelf feitelijk zou hebben gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

Plattegronden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 260.000,- k.k.
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg

Bouwvorm

Soort
Eengezinswoning
Soort object
Woonhuis
Bouwjaar
1973
Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
111 m2
Perceel oppervlakte
288 m2
Buitenruimte
0 m2
Inhoud
377 m3

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Voorzieningen
Dakraam

Energie

Energieklasse
C
Warm water
CV ketel
Verwarming
CV ketel
Ketel
AWB HR

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk
Positie
Zuidwest
Oppervlakte
86 m2
Soort
Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren, Op eigen terrein

Overig

Energieklasse
C
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Goed

Kadastrale gegevens

Gemeente:
Berkel
sectie:
B
Perceelnummer:
4457
Index:
Eigendomssituatie:
Volle eigendom

Transparant Makelaars

Hogeschoollaan 231
5037 GC Tilburg
013-4676107
info@tm-makelaars.nl
KvK nummer: 66359600
BTW nummer: NL856512011B01

Openingstijden

Maandag 8.30 – 17.00
Dinsdag 8.30 – 17.00
Woensdag 8.30 – 17.00
Donderdag 8.30 – 17.00
Vrijdag 8.30 – 17.00
Zaterdag gesloten*
Zondag gesloten

* ’s Avonds en op zaterdag op afspraak geopend.

Interesse?

Neem contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug!